Napisano 19 Wrzesień 200816 l Firma e-on software zamieściła na swojej stronie materiały pokazywane na tegorocznych targach SIGGRAPH 2008. Między innymi na stronie tej firmy można zobaczyć oficjalny showreel Vue 7, wywiad z Susumu Yukuhiro z Whiskytree oraz prezentację Vue 7 xStream. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=334
Napisano 19 Wrzesień 200816 l Wielka szkoda ze youtube, jeszcze wieksza ze duza czesc ich reela z 7 to reel z 6. Mam wielka nadzieje ze to bedzie sie wreszcie dobrze integrowac z Maxem, bo narazie to jest niewesolo.
Napisano 19 Wrzesień 200816 l To samo chcialem napisac - zmienili kilka ujec a reszta to 6ka. Dzieki temu reelowi nie widze w tym ustrojstwie niczego nowego :/. No nic - poczekamy, zobaczymy. Bez mozliwosci zrobienia rwacej rzeki i wodospadu kolejne chmurki nie zrobia na mnie wrazenia.
Napisano 20 Wrzesień 200816 l oglądając tego real'a mam mały niesmak w ustach i odczuwam Déjà vu. No i ta jakość filmiku z youtuba nie powala szczegółami :( Półki nic nowego, czekam tak jak Nezumi na piękne wodospady i śliczne rwące rzeki :)