trosiek Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) cześć! Spojrzałem na te subforum i pomyślałem że zadam to pytanie jak w temacie :) Terminu narazie żadnego nie rzucam, bo nie wiem co komu będzie pasować i takie tam. Napewno nie mogę od poniedziałku do piątku od 8 do 14.30 bo w tym czasie przebywam w szkole ;) Także soboty, niedziele i dni powszednie po południu mam wolne. Czekam na wpisy :D Edytowane 25 Październik 2008 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 może, może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2008 jeszcze u nas nigdy nie było żadnego meetingu chyba także można byłoby sobie sie spotkać :) Jest parę osób z Białego i okolic, także kwestia spotkania powinna być rozważona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Ja chętnie z Demigodem, bo do Wawy tyle samo mamy drogi co do Białego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 no to już byłyby 4 osoby. zawsze to coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 piąty - a na czym polega taki zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 piąty - a na czym polega taki zlot ?Na nietrzeźwieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Jakie macie możliwości noclegowe ? Chodzi o dostępny obszar podłogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 spotkać sie, poznać się, pogadać, popić :D tego ostatniego to ja kawe albo cole bo nie ma się jeszcze 18 lat :D Może lepiej to nie nazywać zlotem bo raczej nie przyjadą osoby z poza podlaskiego tylko takim spotem. Niech jeszcze może parę osób się zgłosi to może pierwsze terminy zaczniemy podawać. Może kogoś od everów jeszcze się wyrwie. To będzie zawsze więcej i milej. Zawsze się z resztą coś do roboty znajdzie. Jakby było lato/wiosna to może paintball. No ale teraz po błocie łazić się nie chce. Mam nadzieję, że dojdzie to wszystko do skutku :D a miejsca do spotkania to może np. w białej na górze w kawiarni jest nawet fajna atmosfera, za chyba 2 tyg. otwierają alfę wiec tam też będzie można sobie pójść. Ogródki np. na kilińskiego (tam się fajnie siedzi) już sprzątają więc tamta lokalizacja odpada, coffe point i te sprawy to troszkę chyba za mało. Więc... graficy z białego łączcie się :D Rzucajcie pomysły. edit: Piksar - no ja to zerowe bo mieszkam z rodzicami :) a hotele to Cie raczej nie interesują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 W najbliższą sobotę jadę do Wawy, ale potem można pomyśleć. Z chęcią bym poznał kogoś z okolicy. Miejscem noclegowym dysponuję jedynie w Ostrołęce. Nie wiem, dlaczego tylko z Podlaskiego, ja z mazowieckiego a i Olsztyn nie tak strasznie daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 nie no podlaskie podałem tak orientacyjnie :P raczej wydaje mi się, że z małopolskiego czy opolskiego nikomu nie będzie chciało się ciągnąć do białegostoku. Ale również zapraszamy jak ktoś ma ochotę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Oooj, Piksar z daleka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 mam nadzieję że to co pisałem ostatnio nie zostało źle odebrane - zapraszamy wszystkich, to chyba jasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Jeżeli to będzie koniec października, count me in.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Macie lotnisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 hmmm... mamy :D takie, że połowa to trawa na której lądują małe samolociki sportowe, szybowce i helikoptery, a druga połowa betonowa to ludzie uczą się jeździć a co niedzielę jest giełda przeważnie samochodowa :) także o przylocie samolotem raczej nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 jak masz wlasny samolot to możesz próbować. ja na spotkanie oczywiście się piszę, o ile będę wtedy w białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 no to wstępny termin to końcówka października. Myślę, że to w sumie całkiem dobry pomysł, bo będzie czas tak ustawić sobie zajęcia, żeby mieć wtedy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 hehehh Mf-ek bylo by super :] Siwy ty sie nie migaj :] whisky trzeba lyknac hmm morze mala promocje walncac na zachete na "MADRO" tanioszka spiryt import from rusia orginal (czyt. paliwo rakietowe) takei rzeczy to tyko w bialym :D joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Proponuję 25-26 października... weekend... Tylko w ten weekend będę w białym więc liczę na poparcie ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 25-26 mi wstępnie pasuje, popieram ten termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 mi również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 jestem za :] weekendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 3 Październik 2008 Autor Share Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) to jak termin wstępnie ustalony to proponujmy miejsca - jak na dzień dzisiejszy (15.10 otwarcie alfy) to może któraś z kawiarni w białej? Myślałem też nad coffee pointem na sienkiewicza. czekam na wasze sugestie. edit: Javor też będzie więc już nas więcej jest Edytowane 6 Październik 2008 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 termin dobry, ja też bym wpadł. co do miejsówki to niejestem rozeznany ale weźmy coś cichego żeby można było spokojnie porozmawiać a nie krzyczeć do siebie :P piksar: z łóżkami pewnie będzie ciężko, ale jeśli chodzi dosłownie o dostępny obszar podłogi to coś się znajdzie zapewne :) może dla porządku zróbmy liste chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 mówisz masz! wg. zgłoszeń: 1. Trosiek - Mateusz czyli ja - pomysłodawca :D 2. Siwy 3. Mkeruj 4. Demigod 5. Zdeno 6. Piksar - mamy nadzieję, że się pojawi :) 7. MF 8. Javor (ma się spytać co z innymi everami więc jak będą oni to będzie na serio dużo osób) To narazie lista wygląda tak - chyba wpisałem wszystkich którzy się zgłosili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Tak się zastanawiam czy nie fajniej byłoby latem wyruszyć jakimś "kosmo-autobusem" przez polskę, ok.50 miejsc.. i po drodze zbierać ludzi, spać i pić nad rzeką... uciekać przed psiarnią... robić zakupy w sklepiku na wsi, gdzie nic nie ma.. wjeżdżać do "wielkiego miasta" i śmierdzieć małym miasteczkiem i potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 może nie na jesień i zime co? ;) i żeby nie było ze zdjęciami tak jak w wawie, to od razu mówię, że biorę lustrzankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 co do miejscówki jest pomysł żeby zrobić to u nas w studiu evermotion (ul. przędzalniana) ewentualnie później gdzieś na piwo wyskoczyć :) co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 7 Październik 2008 Autor Share Napisano 7 Październik 2008 (edytowane) mi jak najbardziej pasuje:) teraz w szkole siedze i po powrocie miałem zobaczyć jakieś fajne lokale ale jak nie trzeba no to ok. Czekam na opinie innych! Edytowane 24 Październik 2008 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 (edytowane) nooo... czekamy na opinie innych, czy się zgadzają zrobić w studiu everów? kto za kto przeciw? Potem gdzies się na piwo wyskoczy albo coś. Termin dokładniejszy to na dzień dzisiejszy byłby 25 października ok. 15-16 na przędzalnianej 8 (koło auchan) http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Bia%B3ystok%2C+Prz%EAdzalniana+8&Submit=Szukaj - wjazd w taką wąską bramę. Edytowane 8 Październik 2008 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Myślę, że nie ma sensu zbierać się w studio E. Proponuję od razu spotkanie w centrum, w którymś z pubów... Albo w nim zostaniemy albo czmychniemy do kolejnego. W skrócie, po co się zbierać w miejscu gdzie nie ma baru :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 Myślę, że pomysł zebrania się w studiu a potem pójściu gdzieś nie jest zły, ale potem np. ja miałbym problem z dotarciem do następnego wyznaczonego miejsca bo nie mam jeszcze jako tako własnego środka transportu. Chyba że ktoś by mnie wziął :) http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=2&id=316&strona=2 http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=2&id=165&strona=5 - tu by było chyba najfajniej - na zdjęciach prezentuje się ładnie :D podobno bardzo elegancki lokal. Jak to mój kolega skwitował - mogę się tam oświadczyć :P http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=1&id=41&strona=1 - podobno fajna atmosfera http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=1&id=10&strona=1 - kolega polecał http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=2&id=44&strona=1 - j.w. Nie mam zbytniego rozeznania w lokalach, dlatego liczę na pomoc z waszej strony troszkę ;) No ew. jest ktoś chętny przejechać się po lokalach i zobaczyć gdzie najfajniej to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 gray i zebra wyglądają ciekawie ale niebyłem tam, gryf - nieee :P knay - wygląda ok tunel - wygląda na zwykłe głośne disco, niebyłem ale ja sie na pubach nieznam i jestem nowy w białymstoku :P jakby ktoś potrzebował transportu to ja zapewne będe samochodem bo i tak nie będe pił alkocholu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 tunel jest ok, pozostałe pewnie też chociaż nie wszystkie znam. Jak klimat knajpy ma być "luźniejszy" to może do soho: mają browar, wóde, żarcie z grila i dużo stolików. poza tym to knajp jest tyle i w każdej będzie ok, ja się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 serwus :) Tak się zastanawiam czy nie fajniej byłoby latem wyruszyć jakimś "kosmo-autobusem" przez polskę, ok.50 miejsc.. i po drodze zbierać ludzi, spać i pić nad rzeką... uciekać przed psiarnią... robić zakupy w sklepiku na wsi, gdzie nic nie ma.. wjeżdżać do "wielkiego miasta" i śmierdzieć małym miasteczkiem i potem... SLY - juz to widze oczami wyobrazni - wynajety autobus, pelen 50 upalonych i upitych grafikow uciekajacy przed pasiarnia w jakiejs malej wiosce z jednym sklepikiem. i ta pogon zdezelowanym polonezem. heheh :d A poniewaz graficy musza miec laptopy , wiec pewnie ktos bedzie mial karte do odbioru internetu -> a to z koleji powodyje, ze na luziku moznaby podlaczyc kamerke do laptopa i zeby ten poscig byl na zywo na necie :D hehehehehe. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 Ja sie nie znam na Białymstoku, się dostosuję się./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 hej Javor - dzieki za linke :D i zaproszenie jesli chodzi o mnie to 25 srednio mi pasuje (mam zaplanowany wyjazd) wiec nei moge potwierdzic ze bede, choc bardzo bym chcial. jesliby sie juz udalo to popieram MF w 100%, mimo ze mam do nich niedaleko to wolalbym startowac z centrum. a jak sie nie uda to moze spotkamy sie przy innej okazji, moze jakis kolejny spocik? tak czy inaczej superasny posmysl! pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 hmmm... narazie doprowadźmy ten jeden meeting do skutku a potem będziemy myśleć o kolejnych, ale mam nadzieję że będą takowe ;) przez chwilę to myślałem, że najlepiej będzie się spotkać na placu za ratuszem grupką i pójść potem obmyślić gdzie iść - do knay pubu byśmy tak myślę poszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 no dobra - meeting za tydzień niecały. Przydałoby się wybrać godzinę. Wg. mnie ok 16 na placu miejskim spotkanie styka. Narazie z listy w temacie wynika, że będzie nas ok. 10 osób. Wpisujcie czy ta godzina wszystkim pasuje i ew. propozycje na inne. sorry za post pod postem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 To i ja sie zapisuje:] Tylko obym nie zapomnial:] moze Zdeno mi przypomni^^ Flaszka i zakaska mile widziane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Mi pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 (edytowane) Chyba do wszystkich wysłałem już PM ze szczegółami spotkania :) sprawdźcie skrzynkę. Jesli ktoś z tych którzy mają być nie dostał to proszę o napisanie tutaj! Edytowane 24 Październik 2008 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 No więc meeting już się chyba skończył :( niestety nie wiem tego na pewno bo musiałem wyjść wcześniej... Miło było zobaczyć i wreszcie pogadać twarzą w twarz chociaż z garstką ludzi, których codziennie spotykam tutaj na max3d ;) Przebieg meetingu: 1. Spotkanie pod pijalnią czekolady wedla 2. Wybór pubu - po 2 próbach 3 udana - poszliśmy do Piwnicy :) 3. Siedzieliśmy siedzieliśmy i gadaliśmy :D 4. ... dopiszcie co było dalej ;) skład: ja, siwy, MF, mkeruj, demigod, javor, kolega siwego - wodzu (nie z max3d), pendzel od everów z kolegą Marcinem (jak dobrze pamiętam :) ). I to chyba wszystko. Jeśli o kimś nie wspomniałem to wybaczcie i powiedzcie o kim :) Mi osobiście się podobało. Mam nadzieję, że innym też. Czekam na następny raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Zdjęcia proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 fotek to za dużo nie ma z mojej strony, ale jeszcze siwy miał aparat to ma parę :) http://www.sendspace.com/file/xx9u56 (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi że wrzuciłem ich fotki :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 zmiana lokalu na inny co okazlo sie bardzoo klopotliwe brak miejsc w kanjapch dotarlo pare osob jeszcze Edi , Joker ...... szukanie laoklau w koncu wyladowlismy na pizzy pogaduchy browar i gdzies okolo 24 powrot do domu (grrr f... za fajera wiec ehhh nie mozna bylo porzadnie se hik ") meeting jak najbardziej udany heheh mysle ze nastapny bedzei jeszcze lepszy i wiekszy :] pozdrwiam :] tych co nie dotrzymali do konca heheh :D dopiero wstalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 no niestety niektórzy nie mogli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Było jak było... Nasza wersja meetingu zakończyła się o 5 ... Pozdrawiam tych co nie dotrzymali do końca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi