Napisano 23 Wrzesień 200816 l cześć! Spojrzałem na te subforum i pomyślałem że zadam to pytanie jak w temacie :) Terminu narazie żadnego nie rzucam, bo nie wiem co komu będzie pasować i takie tam. Napewno nie mogę od poniedziałku do piątku od 8 do 14.30 bo w tym czasie przebywam w szkole ;) Także soboty, niedziele i dni powszednie po południu mam wolne. Czekam na wpisy :D Edytowane 25 Październik 200816 l przez trosiek
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Autor jeszcze u nas nigdy nie było żadnego meetingu chyba także można byłoby sobie sie spotkać :) Jest parę osób z Białego i okolic, także kwestia spotkania powinna być rozważona :D
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor spotkać sie, poznać się, pogadać, popić :D tego ostatniego to ja kawe albo cole bo nie ma się jeszcze 18 lat :D Może lepiej to nie nazywać zlotem bo raczej nie przyjadą osoby z poza podlaskiego tylko takim spotem. Niech jeszcze może parę osób się zgłosi to może pierwsze terminy zaczniemy podawać. Może kogoś od everów jeszcze się wyrwie. To będzie zawsze więcej i milej. Zawsze się z resztą coś do roboty znajdzie. Jakby było lato/wiosna to może paintball. No ale teraz po błocie łazić się nie chce. Mam nadzieję, że dojdzie to wszystko do skutku :D a miejsca do spotkania to może np. w białej na górze w kawiarni jest nawet fajna atmosfera, za chyba 2 tyg. otwierają alfę wiec tam też będzie można sobie pójść. Ogródki np. na kilińskiego (tam się fajnie siedzi) już sprzątają więc tamta lokalizacja odpada, coffe point i te sprawy to troszkę chyba za mało. Więc... graficy z białego łączcie się :D Rzucajcie pomysły. edit: Piksar - no ja to zerowe bo mieszkam z rodzicami :) a hotele to Cie raczej nie interesują :P
Napisano 29 Wrzesień 200816 l W najbliższą sobotę jadę do Wawy, ale potem można pomyśleć. Z chęcią bym poznał kogoś z okolicy. Miejscem noclegowym dysponuję jedynie w Ostrołęce. Nie wiem, dlaczego tylko z Podlaskiego, ja z mazowieckiego a i Olsztyn nie tak strasznie daleko.
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor nie no podlaskie podałem tak orientacyjnie :P raczej wydaje mi się, że z małopolskiego czy opolskiego nikomu nie będzie chciało się ciągnąć do białegostoku. Ale również zapraszamy jak ktoś ma ochotę :)
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor mam nadzieję że to co pisałem ostatnio nie zostało źle odebrane - zapraszamy wszystkich, to chyba jasne :)
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor hmmm... mamy :D takie, że połowa to trawa na której lądują małe samolociki sportowe, szybowce i helikoptery, a druga połowa betonowa to ludzie uczą się jeździć a co niedzielę jest giełda przeważnie samochodowa :) także o przylocie samolotem raczej nie ma mowy.
Napisano 29 Wrzesień 200816 l jak masz wlasny samolot to możesz próbować. ja na spotkanie oczywiście się piszę, o ile będę wtedy w białym.
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor no to wstępny termin to końcówka października. Myślę, że to w sumie całkiem dobry pomysł, bo będzie czas tak ustawić sobie zajęcia, żeby mieć wtedy czas.
Napisano 30 Wrzesień 200816 l hehehh Mf-ek bylo by super :] Siwy ty sie nie migaj :] whisky trzeba lyknac hmm morze mala promocje walncac na zachete na "MADRO" tanioszka spiryt import from rusia orginal (czyt. paliwo rakietowe) takei rzeczy to tyko w bialym :D joke
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Proponuję 25-26 października... weekend... Tylko w ten weekend będę w białym więc liczę na poparcie ... ;)
Napisano 3 Październik 200816 l Autor to jak termin wstępnie ustalony to proponujmy miejsca - jak na dzień dzisiejszy (15.10 otwarcie alfy) to może któraś z kawiarni w białej? Myślałem też nad coffee pointem na sienkiewicza. czekam na wasze sugestie. edit: Javor też będzie więc już nas więcej jest Edytowane 6 Październik 200816 l przez trosiek
Napisano 6 Październik 200816 l termin dobry, ja też bym wpadł. co do miejsówki to niejestem rozeznany ale weźmy coś cichego żeby można było spokojnie porozmawiać a nie krzyczeć do siebie :P piksar: z łóżkami pewnie będzie ciężko, ale jeśli chodzi dosłownie o dostępny obszar podłogi to coś się znajdzie zapewne :) może dla porządku zróbmy liste chętnych?
Napisano 6 Październik 200816 l Autor mówisz masz! wg. zgłoszeń: 1. Trosiek - Mateusz czyli ja - pomysłodawca :D 2. Siwy 3. Mkeruj 4. Demigod 5. Zdeno 6. Piksar - mamy nadzieję, że się pojawi :) 7. MF 8. Javor (ma się spytać co z innymi everami więc jak będą oni to będzie na serio dużo osób) To narazie lista wygląda tak - chyba wpisałem wszystkich którzy się zgłosili.
Napisano 6 Październik 200816 l Tak się zastanawiam czy nie fajniej byłoby latem wyruszyć jakimś "kosmo-autobusem" przez polskę, ok.50 miejsc.. i po drodze zbierać ludzi, spać i pić nad rzeką... uciekać przed psiarnią... robić zakupy w sklepiku na wsi, gdzie nic nie ma.. wjeżdżać do "wielkiego miasta" i śmierdzieć małym miasteczkiem i potem...
Napisano 6 Październik 200816 l Autor może nie na jesień i zime co? ;) i żeby nie było ze zdjęciami tak jak w wawie, to od razu mówię, że biorę lustrzankę.
Napisano 7 Październik 200816 l co do miejscówki jest pomysł żeby zrobić to u nas w studiu evermotion (ul. przędzalniana) ewentualnie później gdzieś na piwo wyskoczyć :) co wy na to?
Napisano 7 Październik 200816 l Autor mi jak najbardziej pasuje:) teraz w szkole siedze i po powrocie miałem zobaczyć jakieś fajne lokale ale jak nie trzeba no to ok. Czekam na opinie innych! Edytowane 24 Październik 200816 l przez trosiek
Napisano 8 Październik 200816 l Autor nooo... czekamy na opinie innych, czy się zgadzają zrobić w studiu everów? kto za kto przeciw? Potem gdzies się na piwo wyskoczy albo coś. Termin dokładniejszy to na dzień dzisiejszy byłby 25 października ok. 15-16 na przędzalnianej 8 (koło auchan) http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Bia%B3ystok%2C+Prz%EAdzalniana+8&Submit=Szukaj - wjazd w taką wąską bramę. Edytowane 8 Październik 200816 l przez trosiek
Napisano 8 Październik 200816 l Myślę, że nie ma sensu zbierać się w studio E. Proponuję od razu spotkanie w centrum, w którymś z pubów... Albo w nim zostaniemy albo czmychniemy do kolejnego. W skrócie, po co się zbierać w miejscu gdzie nie ma baru :P ?
Napisano 8 Październik 200816 l Autor Myślę, że pomysł zebrania się w studiu a potem pójściu gdzieś nie jest zły, ale potem np. ja miałbym problem z dotarciem do następnego wyznaczonego miejsca bo nie mam jeszcze jako tako własnego środka transportu. Chyba że ktoś by mnie wziął :) http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=2&id=316&strona=2 http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=2&id=165&strona=5 - tu by było chyba najfajniej - na zdjęciach prezentuje się ładnie :D podobno bardzo elegancki lokal. Jak to mój kolega skwitował - mogę się tam oświadczyć :P http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=1&id=41&strona=1 - podobno fajna atmosfera http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=1&id=10&strona=1 - kolega polecał http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=2&id=44&strona=1 - j.w. Nie mam zbytniego rozeznania w lokalach, dlatego liczę na pomoc z waszej strony troszkę ;) No ew. jest ktoś chętny przejechać się po lokalach i zobaczyć gdzie najfajniej to ok.
Napisano 8 Październik 200816 l gray i zebra wyglądają ciekawie ale niebyłem tam, gryf - nieee :P knay - wygląda ok tunel - wygląda na zwykłe głośne disco, niebyłem ale ja sie na pubach nieznam i jestem nowy w białymstoku :P jakby ktoś potrzebował transportu to ja zapewne będe samochodem bo i tak nie będe pił alkocholu :)
Napisano 8 Październik 200816 l tunel jest ok, pozostałe pewnie też chociaż nie wszystkie znam. Jak klimat knajpy ma być "luźniejszy" to może do soho: mają browar, wóde, żarcie z grila i dużo stolików. poza tym to knajp jest tyle i w każdej będzie ok, ja się dostosuję.
Napisano 8 Październik 200816 l serwus :) Tak się zastanawiam czy nie fajniej byłoby latem wyruszyć jakimś "kosmo-autobusem" przez polskę, ok.50 miejsc.. i po drodze zbierać ludzi, spać i pić nad rzeką... uciekać przed psiarnią... robić zakupy w sklepiku na wsi, gdzie nic nie ma.. wjeżdżać do "wielkiego miasta" i śmierdzieć małym miasteczkiem i potem... SLY - juz to widze oczami wyobrazni - wynajety autobus, pelen 50 upalonych i upitych grafikow uciekajacy przed pasiarnia w jakiejs malej wiosce z jednym sklepikiem. i ta pogon zdezelowanym polonezem. heheh :d A poniewaz graficy musza miec laptopy , wiec pewnie ktos bedzie mial karte do odbioru internetu -> a to z koleji powodyje, ze na luziku moznaby podlaczyc kamerke do laptopa i zeby ten poscig byl na zywo na necie :D hehehehehe. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 13 Październik 200816 l hej Javor - dzieki za linke :D i zaproszenie jesli chodzi o mnie to 25 srednio mi pasuje (mam zaplanowany wyjazd) wiec nei moge potwierdzic ze bede, choc bardzo bym chcial. jesliby sie juz udalo to popieram MF w 100%, mimo ze mam do nich niedaleko to wolalbym startowac z centrum. a jak sie nie uda to moze spotkamy sie przy innej okazji, moze jakis kolejny spocik? tak czy inaczej superasny posmysl! pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia!
Napisano 13 Październik 200816 l Autor hmmm... narazie doprowadźmy ten jeden meeting do skutku a potem będziemy myśleć o kolejnych, ale mam nadzieję że będą takowe ;) przez chwilę to myślałem, że najlepiej będzie się spotkać na placu za ratuszem grupką i pójść potem obmyślić gdzie iść - do knay pubu byśmy tak myślę poszli.
Napisano 19 Październik 200816 l Autor no dobra - meeting za tydzień niecały. Przydałoby się wybrać godzinę. Wg. mnie ok 16 na placu miejskim spotkanie styka. Narazie z listy w temacie wynika, że będzie nas ok. 10 osób. Wpisujcie czy ta godzina wszystkim pasuje i ew. propozycje na inne. sorry za post pod postem :(
Napisano 20 Październik 200816 l To i ja sie zapisuje:] Tylko obym nie zapomnial:] moze Zdeno mi przypomni^^ Flaszka i zakaska mile widziane??
Napisano 24 Październik 200816 l Autor Chyba do wszystkich wysłałem już PM ze szczegółami spotkania :) sprawdźcie skrzynkę. Jesli ktoś z tych którzy mają być nie dostał to proszę o napisanie tutaj! Edytowane 24 Październik 200816 l przez trosiek
Napisano 25 Październik 200816 l Autor No więc meeting już się chyba skończył :( niestety nie wiem tego na pewno bo musiałem wyjść wcześniej... Miło było zobaczyć i wreszcie pogadać twarzą w twarz chociaż z garstką ludzi, których codziennie spotykam tutaj na max3d ;) Przebieg meetingu: 1. Spotkanie pod pijalnią czekolady wedla 2. Wybór pubu - po 2 próbach 3 udana - poszliśmy do Piwnicy :) 3. Siedzieliśmy siedzieliśmy i gadaliśmy :D 4. ... dopiszcie co było dalej ;) skład: ja, siwy, MF, mkeruj, demigod, javor, kolega siwego - wodzu (nie z max3d), pendzel od everów z kolegą Marcinem (jak dobrze pamiętam :) ). I to chyba wszystko. Jeśli o kimś nie wspomniałem to wybaczcie i powiedzcie o kim :) Mi osobiście się podobało. Mam nadzieję, że innym też. Czekam na następny raz :D
Napisano 26 Październik 200816 l Autor fotek to za dużo nie ma z mojej strony, ale jeszcze siwy miał aparat to ma parę :) http://www.sendspace.com/file/xx9u56 (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi że wrzuciłem ich fotki :D )
Napisano 26 Październik 200816 l zmiana lokalu na inny co okazlo sie bardzoo klopotliwe brak miejsc w kanjapch dotarlo pare osob jeszcze Edi , Joker ...... szukanie laoklau w koncu wyladowlismy na pizzy pogaduchy browar i gdzies okolo 24 powrot do domu (grrr f... za fajera wiec ehhh nie mozna bylo porzadnie se hik ") meeting jak najbardziej udany heheh mysle ze nastapny bedzei jeszcze lepszy i wiekszy :] pozdrwiam :] tych co nie dotrzymali do konca heheh :D dopiero wstalem
Napisano 26 Październik 200816 l Było jak było... Nasza wersja meetingu zakończyła się o 5 ... Pozdrawiam tych co nie dotrzymali do końca :P