Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wreszcie udało mi się skończyć tan model.ma jeszcze błędy i zdaje sobie z tego sprawe ale już mi sie nie chce go dopieszczeć.To moje 1 skończone auto.

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troszkę krzywy zderzak, troszkę brzydkie opony, troszkę krzywe drzwi, troszkę kółka na znaczku się nie przecinają, troszkę felgi mi się nie podobają, troszkę lusterko dziwnie zawieszone, troszkę brzydki lakier i kompozycja ale pozatym GIT.

Napisano

Spartolona robota:/ Piszesz ze nie chce Ci sie go dopieszczac.... sorki ale ten model musialbys zrobic od poczatku zeby przypominal Avanta, jedyne co ma wspolnego z audi to logo na grillu:/ Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj. Pozdrawiam

Napisano

Teraz wygląda znacznie lepiej niż na początku, mimo to nadal widać sporo niedociągnięć... a na tym forum powstało już tyle aut, że ten naprawdę nic specjalnego nie prezentuje.

Napisano
napisał chveti

no! ucz się od miszczów :P patrz na avatarka od vision3d

wlasnie ucz sie i ciesz ze wogule chociaz takie auto zrobiles bo dla mnie to autka to czarna magia :P

Napisano

Wiem że nic ciekawego sobą nie reprezentuje ale ciesze sie,że w ogóle udało mi sie doprowadzić do takiego stanu.To jest któreś tam zaczęte przezemnie auto chyba 7.Także empik nie poddawaj sie

Napisano

hmm mam takie wrazenie ze ty go modelowales na oko.....jak na oko to sie do okulisty przejdz bo tu zabardzo wymiarow niewidze...hmm a moze bys sobie bluprinty sads zalatw ...moj mlodszy brat moze ci narysowac....hehe praca do poprawy...nic tu wiecej mowic i chyba niebedziesz sie zemna sprzeczał...

Napisano

Oto blueprinty.Wymiary dobre ale itak są błędy.Ty sie do wymiarów nie sprzeczaj bo tak sie składa że taka maszyna stoi u mnie w garażu.Pewnie to wina kamery ale ja jakoś nie widze złych wymiarów.

Napisano

jedyne do czego sie przyczepie to material. Lakier jest jakby troche gumowy. Mdel bardzo ładny. zamiesc fotke samochodu a obok rendering w takiej samej pozycji czy ujeciu łatwo będzie porównać.

Napisano

Sori Pierzak ale Ty slepy jestes?? Co jest ladnego w tym modelu? Nie musisz na sile czlowieka uszczesliwac. Niech wie ze to audi nieporzypomina i niech sie mobilizuje by nastepna fura byla taka jak trzeba.

Napisano

Tak jak wyżej. Całość jest kiepska. I tyle. Nie ma co poprawiać, lepiej zrobić od nowa. Zresztą ja nie wiem czemu ten wątek odżył.. Tzn nie wiem w jakim celu, bo kto go odkopał to widać:)

pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności