SansSerif Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Czy zmiana ikon oznaczen tematow jest konieczna? Te nowe sa zupelnie nieczytelne, prawdopodobnie wiekszosc stalych forumowiczow regularnie odwiedzajacych forum korzysta z funkcji `ostatnie posty`a nowe ikony `nowe odpowiedzi` sa za malo charakterystyczne. ta kropeczka jest ledwo zauwazalna, czerwone koperty byly lepsze :)
SansSerif Napisano 23 Luty 2004 Autor Napisano 23 Luty 2004 Ciut lepiej ale stare koperty byly lepsze. Male ale wyrazne i czytelne. Po co te zmiany?
Siegmar Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 heh! Co za problem... zrobmy nowe... taki konkursik! chetnie wezme w nim udzial, choc czasu brak strasznie (zarabiam na graphire 3)! ale pomyslmy... czemu nie?
giorgione Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 ja tam sprawdzam zawsze plusiki:P Pozdr Giorgione
Siegmar Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 ok! faktycznie przesadzilem... przeciez to bez sensu :P... ale poprzednie bardziej do mnie trafialy
dr Ug Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Coz, nic w tym dziwnego. Poprzednie zrobilem ja, a te zrobil Adek, hyhhyh ;)
adek Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 no dobra ... zrobiles jedna dlatego :P beda nowe tylko trzeba je zrobic ...
SansSerif Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 baaardzo lade, czytelne, wysmakowane i nieprzebajerowane. brawo!
kru Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 oo ! a przeciez sa profile w menu osobistym. nie mozna zrobic profilu z takimi takimi i takimi?
Leru Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 no te sa fajne i chyba najfajniesze jak dotad :) a wlasnie apropo menu osobistego: mozna popracowac nad wlasnym ustawieniem kolorow (bo to chyba css jest wszystko tak?)
Siegmar Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 hmmm... fajno! leander sie postaral... jest czytelnie... w sumie spox
leander Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Dzięki :) Swoją drogą żałujcie, że nie widzieliście nowych propozycji ikonek DruGa. Aż dziw, że nie przeszły.. Czy Wy też w \"ostatnie posty\" macie same białe (poza kłódkami) ikonki? Mimo odwiedzenia wątku.
dr Ug Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Tak, pisalem o tym na m-zone. To chyba cos z ciasteczkami or sth, bo dzisiaj przeinstalowalem sys i od tego momentu tylko sa biale.
Amrun1 Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 no właśnie mam pytanie bo u mnie te ikonki wogóle nie spełniają zadania... są w cały świat... czy juz obejrzałem wątek czy nie to \"świecą\" się jak chcą... o co chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi