Napisano 22 Luty 200421 l Czy zmiana ikon oznaczen tematow jest konieczna? Te nowe sa zupelnie nieczytelne, prawdopodobnie wiekszosc stalych forumowiczow regularnie odwiedzajacych forum korzysta z funkcji `ostatnie posty`a nowe ikony `nowe odpowiedzi` sa za malo charakterystyczne. ta kropeczka jest ledwo zauwazalna, czerwone koperty byly lepsze :)
Napisano 23 Luty 200421 l Autor Ciut lepiej ale stare koperty byly lepsze. Male ale wyrazne i czytelne. Po co te zmiany?
Napisano 23 Luty 200421 l heh! Co za problem... zrobmy nowe... taki konkursik! chetnie wezme w nim udzial, choc czasu brak strasznie (zarabiam na graphire 3)! ale pomyslmy... czemu nie?
Napisano 24 Luty 200421 l ok! faktycznie przesadzilem... przeciez to bez sensu :P... ale poprzednie bardziej do mnie trafialy
Napisano 24 Luty 200421 l Coz, nic w tym dziwnego. Poprzednie zrobilem ja, a te zrobil Adek, hyhhyh ;)
Napisano 24 Luty 200421 l no dobra ... zrobiles jedna dlatego :P beda nowe tylko trzeba je zrobic ...
Napisano 26 Luty 200421 l oo ! a przeciez sa profile w menu osobistym. nie mozna zrobic profilu z takimi takimi i takimi?
Napisano 26 Luty 200421 l no te sa fajne i chyba najfajniesze jak dotad :) a wlasnie apropo menu osobistego: mozna popracowac nad wlasnym ustawieniem kolorow (bo to chyba css jest wszystko tak?)
Napisano 27 Luty 200421 l Dzięki :) Swoją drogą żałujcie, że nie widzieliście nowych propozycji ikonek DruGa. Aż dziw, że nie przeszły.. Czy Wy też w \"ostatnie posty\" macie same białe (poza kłódkami) ikonki? Mimo odwiedzenia wątku.
Napisano 27 Luty 200421 l Tak, pisalem o tym na m-zone. To chyba cos z ciasteczkami or sth, bo dzisiaj przeinstalowalem sys i od tego momentu tylko sa biale.
Napisano 4 Marzec 200421 l no właśnie mam pytanie bo u mnie te ikonki wogóle nie spełniają zadania... są w cały świat... czy juz obejrzałem wątek czy nie to \"świecą\" się jak chcą... o co chodzi?