Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Co do modelu to najnowszy mitsu z 2009 roczku mialem boskie referki i blusy więc w 90% powinno byc tosamo :)

Co do detali to 3mil poly, renderowane w Mentalu i posta w AE i tyle :)

1lowressv0.jpg

By D4D4L1lowresver1ps9.jpg

By D4D4L

1backlilqs8.jpg

By D4D4L

I oczywiście HQ reski :)

1hqbz8.th.jpgthpix.gif1hqver1gd6.th.jpgthpix.gif1backhqen3.th.jpgthpix.gif

I co tu więcej mówić zapraszam do ciomentowania :)

PS. jeszcze dojdą rendery tylu jak znajde chwilke i moze pare close upów :)

Upek:

inside1copyqt6.th.jpg

hi res jest dla chetnych 5kx.

Upek kolorków na życzenie :)

grenwm4.th.jpgwhiteht0.th.jpgblackce6.th.jpg

Edytowane przez D4D4L
  • Like 1
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Samochód prezentuje się bardzo fajnie, lakier super. Na pierwszym renderze za ciemny przód, ale itak jest super. Gratulacje świetnej roboty.

Napisano

nom przez światla samochod własnie wyglada jak 3d model (wada) ^^ btw. ja nawet nie załuje ze tyłu nie pokazał, moze i ladnie go wymodelował ale w realnym mistu jest ohydny ;p

Napisano

Super studio, ładny model, tylko te lampy, troche się nie przyłożyłeś do modelowania ich środka i jeszcze mają troche za łagodny róg w nadkolu.

Napisano

Heja

Eden-3d - Tnx :)

Robertus - Tnx :) A co do swiatel to ajj...

ReflectVision - Thanx :)

rallyman - Ja ci dam byki :D :P tnx ;] Btw spakowales sie juz? xD

Kimmi - Heya tnx :) Co do ciemnoty to lubie takie klimaty :P dlatego to zrobilem 2 ver jasna i ciemna :)

Stachu - aj tam...tyl nie jest taki zly :P potem strzele render to go polubisz :D co do swiatel to ajjj... :D

zgred88 - Hej ile to się liczylo humm...to tak na 4gb ram quad q600@3000ghz z ustawieniami FG medium 2x bounce (bez gi) i samplingiem Michela 4/64 maszynka zrenderowala to w jakieś ... 2/4~h ... juz nie pamiętam ile dokladnie :)

pecet - Heya tnx i co do lamp to są w środku wymodelowane tak samo jak oryginaly... ale i tak lipnie wyszlo ehh pomęcze troche moze jakies swiatlo do środka wstawie i zrobie je cale chromowe :)

Napisano

jasna wersja bardziej mi się podoba bardzo fajne studio jedynie światła poprawić w PS żeby się zaświeciły i super będzie, pokaż jakieś siatki

Gość Bad Moon
Napisano

No stary, masz u mnie +1500 do szacunu :] Nawet sobie nie wyobrażasz jak trudno znaleźć ładną tapetę ze sportbackiem! A tu prosze, render jak sie patrzy! Tak, dla ścisłości, model ten jest w sprzedaży od 2008, a nie od 2009 roku :] Światła z tyłu mają troszkę inna strukturę, ale te twoje bardziej mi się podobają niż oryginał :]

Stachu - nie wiem o co chodzi Ci z tym tyłem, jest taki sam jak na renderze, a tył ze sportbacka moim zdaniem jest o wiele ładniejszy niż z sedana.

P.S. Pochwale się, będę takim wkrótce jeździł :D tylko że czarnym, więc może zrobisz render czarnego Mitsu???

Napisano

1hqver1gd6_kopia.jpg

przy 1 to jakiś bug ?

próg jest troszkę przesunięty.

tylna klamka jest krzywo czy ja mam jakies przywidzenia ? :P

błękitny kolor - szyba przy słupku powinna być tak głęboko osadzona ?

poza tymi drobiazgami praca się podoba:) duży plus

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności