Napisano 30 Wrzesień 200816 l Witam Co do modelu to najnowszy mitsu z 2009 roczku mialem boskie referki i blusy więc w 90% powinno byc tosamo :) Co do detali to 3mil poly, renderowane w Mentalu i posta w AE i tyle :) By D4D4L By D4D4L By D4D4L I oczywiście HQ reski :) I co tu więcej mówić zapraszam do ciomentowania :) PS. jeszcze dojdą rendery tylu jak znajde chwilke i moze pare close upów :) Upek: hi res jest dla chetnych 5kx. Upek kolorków na życzenie :) Edytowane 22 Styczeń 200916 l przez D4D4L
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Ogolnie bardzo fajnie ale najbardziej ssią światla :) To one zawsze daja autu charakter a u ciebie sa zdecydowanie za malo wyraziste.
Napisano 30 Wrzesień 200816 l zgrabnie wymodelowane, fajne materiałki i nawet żadnego wiekszego byka nie zrobiłeś w opisie xD 5*
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Samochód prezentuje się bardzo fajnie, lakier super. Na pierwszym renderze za ciemny przód, ale itak jest super. Gratulacje świetnej roboty.
Napisano 30 Wrzesień 200816 l nom przez światla samochod własnie wyglada jak 3d model (wada) ^^ btw. ja nawet nie załuje ze tyłu nie pokazał, moze i ladnie go wymodelował ale w realnym mistu jest ohydny ;p
Napisano 30 Wrzesień 200816 l laadnie ladnie, ale jak wyzej, swiatla do wymiany, ile sie to liczylo w mental rayu??
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Super studio, ładny model, tylko te lampy, troche się nie przyłożyłeś do modelowania ich środka i jeszcze mają troche za łagodny róg w nadkolu.
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Autor Heja Eden-3d - Tnx :) Robertus - Tnx :) A co do swiatel to ajj... ReflectVision - Thanx :) rallyman - Ja ci dam byki :D :P tnx ;] Btw spakowales sie juz? xD Kimmi - Heya tnx :) Co do ciemnoty to lubie takie klimaty :P dlatego to zrobilem 2 ver jasna i ciemna :) Stachu - aj tam...tyl nie jest taki zly :P potem strzele render to go polubisz :D co do swiatel to ajjj... :D zgred88 - Hej ile to się liczylo humm...to tak na 4gb ram quad q600@3000ghz z ustawieniami FG medium 2x bounce (bez gi) i samplingiem Michela 4/64 maszynka zrenderowala to w jakieś ... 2/4~h ... juz nie pamiętam ile dokladnie :) pecet - Heya tnx i co do lamp to są w środku wymodelowane tak samo jak oryginaly... ale i tak lipnie wyszlo ehh pomęcze troche moze jakies swiatlo do środka wstawie i zrobie je cale chromowe :)
Napisano 3 Październik 200816 l jasna wersja bardziej mi się podoba bardzo fajne studio jedynie światła poprawić w PS żeby się zaświeciły i super będzie, pokaż jakieś siatki
Napisano 28 Grudzień 200816 l Autor Heya Taki maly upek, robilem render to projektu :) Mam jeszcze HQ reske 5k jak ktos chce to podeslke :)
Napisano 10 Styczeń 200916 l No stary, masz u mnie +1500 do szacunu :] Nawet sobie nie wyobrażasz jak trudno znaleźć ładną tapetę ze sportbackiem! A tu prosze, render jak sie patrzy! Tak, dla ścisłości, model ten jest w sprzedaży od 2008, a nie od 2009 roku :] Światła z tyłu mają troszkę inna strukturę, ale te twoje bardziej mi się podobają niż oryginał :] Stachu - nie wiem o co chodzi Ci z tym tyłem, jest taki sam jak na renderze, a tył ze sportbacka moim zdaniem jest o wiele ładniejszy niż z sedana. P.S. Pochwale się, będę takim wkrótce jeździł :D tylko że czarnym, więc może zrobisz render czarnego Mitsu???
Napisano 22 Styczeń 200916 l Autor Siemka Kolejny upek dla coniektórych ziomków. Na rzyczenie kilka custom kolorków :)
Napisano 25 Styczeń 200916 l przy 1 to jakiś bug ? próg jest troszkę przesunięty. tylna klamka jest krzywo czy ja mam jakies przywidzenia ? :P błękitny kolor - szyba przy słupku powinna być tak głęboko osadzona ? poza tymi drobiazgami praca się podoba:) duży plus
Napisano 25 Styczeń 200916 l Autor Hej 1- Cień? Progi są dobre a szyba... LOL......... powiecmy że jest tak wsadzona... Jedna z moich referek: