goral_44 Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Witam. Dawno mnie tu nie bylo i czas zamieścić coś skończonego. Japoński Pancernik z II wojny, stan na 1944 rok. Miłego oglądania. Pozdrawiam. Waldek (Viktor) Od razu odpowiem na pytana. Nie nie będzie morza, chmurek, wybuchów, fali, i biegających marynarzy. Model w tej postaci jest skończony i nie wróci do waloryzacji. Jego miejsca zajął następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 (edytowane) Model zarombisty :) Nie masz jakiegos high resa? Edytowane 4 Październik 2008 przez DraB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 piekny detal, jestem zdecydowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Rzeczywiście trochę roboty w to włożyłeś . Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Witam. Dokładnie 3 miesiace i 14 dni pracowałem nad tym projektem. Teraz przedstawiam ujęcie detalu na wieży dowodzenia. Pozdrawiam. Waldek (Viktor) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 kawał dobrej roboty!!! poproszę o więcej ujęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 (edytowane) Kongo:], fajnie wyglada tylko milo by bylo, gdybys skusil sie na wjecej ujec Edytowane 12 Listopad 2008 przez KoMic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkness87 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 a ja bym poprosil siateczke. głównie chodzi mi o uformowanie dołu ponieważ sam zamierzam sie do takiej pracki zabrac w najblizszym czasie i bardzo duzo by mi to dalo. Pozdrawiam. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 hoho Sporo się napracowałeś, a pokazałeś tak mało. Jakiś Hi Res przydał by się - dostaniesz więcej cennych komentarzy. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 Witam. Darkness siateczki nie pokaże . Jestem zajęty innym modelem. Sorki. Soska nie pokazywałem tego modelu w WIPie, z braku czasu. Model ma 4,5 miliona poly i rzeczywiście napracowałem się sporo. Komentarze nie są konieczne. Nie po to pokazuje swoje modele. Hi Res nie mogę umieścić na Forum z powodu ograniczeń wielkości umieszczanych obrazów. Pozdrawiam. Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 ...ale zawsze możesz dać link do hires :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi