Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

drugi wip a i tak pewnie wcześniej go ukończę

oceniajcie

8ee25b086e09a692m.png

Edytowane przez kellyq

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

updajcik:

felgi zapożyczone od ZN 75

reszta chyba spoko, tak mi się przynajmniej wydaje

8fee9a06d86bd465m.png

35ade97302466298m.png

e27662255b95f61em.png

fd889b93c67070f7m.png

0686d0e575a2b90cm.png

5444c33926726d94m.png

248f6ea7e71ea03fm.png

Napisano

Zbyt miękkie krawędzie, przede wszystkim. Puść connecta przez środek wszystkich chamferów, powinno być lepiej.

Napisano

Jesli chodzi o wybór samochodu to na plus, szkoda ze nie nowa koncepcyjna wersja ale zawsze;P Koła zdecydowanie za duze. Okolice przednich swiatel do poprawy tylne listwy krzywe. To tak na 1rzut oka. Powodzenia;)

Napisano

użyj standardowej perpektywy, zeby mozna było wychwycić bryłę bo teraz nie jestem pewien co do jej zgodnosci z oryginałem... a znam Miure dość dobrze :) pozdro

Napisano
  • Autor

wiem przesadziłem z shiftem kamery, dzięki za koment

b5aa70f1a1925858.png

materiał maski, mało sampli ale myślę, że da się coś zobaczyć

3d08d962a510ebd2.jpg

Napisano

Auto mi się bardzo podoba. Render środeczka też by się przydał oczywiście z materiałem:) Ten render troche dużo szumu ma.

Napisano

model ładny, render niestety troche porażka. lepiej zeby studio było albo ciemne albo jasne bo takie szare jest dosyć mdłe, no i ten szum wypala oczy, dodaj wiecej tych subdivs szy sampli zeby dało sie to ogladać

Napisano
  • Autor

render testowy, jeszcze nie wszystko zmaterializowane ale jest już blisko,

wnętrz będzie taka jasna skóra , a "lopatki" przy światłach poprawię (w zasadzie tam jednej blachy brak)

a9fa693566f93126.png

Napisano

Na wizkach się znasz ale na autkach ... ;) No model nie najgorszy ale nad jego prezentacją to stanowczo popracuj :) A jak chcesz się dowiedzieć jakie błędy w modelu to pogadaj z Reflect'em :] on napewno tego znajdzie spooro :)

Napisano

Musze sie przyczepic do kilku spraw:

tylna krawedz drzwi za slabo zchamferowana, wlot na listwie zbyt okragly, nadkola maja troche dziwny ksztalt, chyba tez chamfera brakuje tutaj, dolne swiatla powinny byc kanciaste wewnatrz, material oponek troche swieci mocno, no i ogolnie renderek troche kuleje (ale tu sam sie ucze, wiec nie sluchaj;p). Juz wiecej sie nie czepiam;p

Za to podobaja mi sie swiatla, to jakas mapka?

Na tej focie mi sie podoba, moze nawet widziales:

http://www.fast-autos.net/vehicles/Lamborghini/1971/Miura_P400_SV/26357

Czekam na podobny render;p