Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jesli chodzi o wybór samochodu to na plus, szkoda ze nie nowa koncepcyjna wersja ale zawsze;P Koła zdecydowanie za duze. Okolice przednich swiatel do poprawy tylne listwy krzywe. To tak na 1rzut oka. Powodzenia;)

Napisano

użyj standardowej perpektywy, zeby mozna było wychwycić bryłę bo teraz nie jestem pewien co do jej zgodnosci z oryginałem... a znam Miure dość dobrze :) pozdro

Napisano

model ładny, render niestety troche porażka. lepiej zeby studio było albo ciemne albo jasne bo takie szare jest dosyć mdłe, no i ten szum wypala oczy, dodaj wiecej tych subdivs szy sampli zeby dało sie to ogladać

Napisano

render testowy, jeszcze nie wszystko zmaterializowane ale jest już blisko,

wnętrz będzie taka jasna skóra , a "lopatki" przy światłach poprawię (w zasadzie tam jednej blachy brak)

a9fa693566f93126.png

Napisano

Na wizkach się znasz ale na autkach ... ;) No model nie najgorszy ale nad jego prezentacją to stanowczo popracuj :) A jak chcesz się dowiedzieć jakie błędy w modelu to pogadaj z Reflect'em :] on napewno tego znajdzie spooro :)

Napisano

Musze sie przyczepic do kilku spraw:

tylna krawedz drzwi za slabo zchamferowana, wlot na listwie zbyt okragly, nadkola maja troche dziwny ksztalt, chyba tez chamfera brakuje tutaj, dolne swiatla powinny byc kanciaste wewnatrz, material oponek troche swieci mocno, no i ogolnie renderek troche kuleje (ale tu sam sie ucze, wiec nie sluchaj;p). Juz wiecej sie nie czepiam;p

Za to podobaja mi sie swiatla, to jakas mapka?

Na tej focie mi sie podoba, moze nawet widziales:

http://www.fast-autos.net/vehicles/Lamborghini/1971/Miura_P400_SV/26357

Czekam na podobny render;p