salazar Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 (edited) Cześć wszystkim. Tak w ogóle to jestem początkujacym grafikiem i nie za bardzo tez umiem oceniać swoje prace więc chciałbym prosić o pomoc w podjęciu decyzji czy ja się w ogóle do tego nadaję czy lepiej sobie odpuścić więc załączam taką prostą scenkę i chciałbym prosić o jakieś konstruktywne komentarze. Moim zdaniem to za mało rzeczy jest na tej scenie ale nie mam za bardzo pomysłu co tam jeszcze dodać. Pozdrawiam Edited October 6, 2008 by salazar zły tytuł
mirach Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Tak na poczatek, witam i przeczytaj regulamin jesli chodzi o nazywanie watkow. Jak na poczatkujacego grafika nie jest zle (widuje sie tu o wiele gorsze rzeczy od poczatkujacych grafikow :) ). Napisz cosik wiecej w czym to robione i renderowane. Najgozej z tego wszystkiego ten zyrandol sie prezentuje. pozdrawiam
Amok Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kolorystyka jest bardzo przyjemna tego obrazu , czyli sie nadajesz :) światło tez jest bardzo fajne popracuj dalej nad tym obrazem , ilość modeli nie ma żadnego znaczenia , czasami mniej to lepiej np. usun żyrandol albo zrób ładniejszy
Mortom Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nieźle jak na początki. Jak przedmówcy zauważyli żyrandol wypadało by zmienić. Co do reszty to przyjemnie. A więc czekamy na dalsze prace... może co z ciebie będzie ;) Pozdrawiam.
salazar Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Sorry za złą nazwę, już zmieniłem a co do softu to jest to 3ds max 9 + V-ray, dzięki za komenty
adam_m Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Za ciemno nawet jak na piwniczne muzeum ;) i texturę posadzki bym zmienił. Ogólnie jak na początek bardzo fajnie :)
Pawelkos Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No jak na poczatki nie jest zle, oswietlnie wyszlo nienajgorzej, pracuj nad materialami i detaliami i grunt to ciezka praca i sie nie poddawac ;)
Recommended Posts