tob01 Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Witam ponownie model, jeszcze nie skończony oczywiście...
FF Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 No i bardzo fajnie to wygląda:) Powodzenia.
SoAd Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Jest spoko, oszczędzaj gdzie się da i proszę zmień te 5-kątne śruby na normalne :)
tob01 Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 śruby poprawie jutro bo juz nie miałem czasu :P na dzisiaj tyle (albo na wczoraj tyle?) pozdro.
kliment woroszyłow Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 (edytowane) Zaczyna powoli wygladać...detal robi swoje, nie odpuszczaj. Tylne koło mi sie nie podoba cos, wydaje mi sie środek koła był bardziej zagłębiony... lub prosciej brzegi wystawały mocniej. Edytowane 10 Październik 2008 przez kliment woroszyłow
kliment woroszyłow Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 bruk za duży, skale zgubiłeś i tajluje sie cegła, tez do poprawy. reszte materiałów tez kuleje, zwłaszcza ten na tanku.
uncle Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 gasienice cos nie tak chyba wygladaja;).. no i kola, co on tam ma, szerokosc 250?? ;) kola mialy moze w porywach do 15cm szerokosci;)
Eden-3d Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 czolg ladny,bardzo podoba mi sie ta zielen mozesz podac namiary tego koloru?
tob01 Napisano 14 Październik 2008 Autor Napisano 14 Październik 2008 taka zabawa :P bruk poprawiłem a raczej zastąpiłem płytami... w kolorze uncle, nie sa az takie szerokie Eden-3d, następnym razem bo wyłaczylem juz 3ds'a aha i sory za rendery, a raczej ich jakosc, sa to ustawienia lc na 200 i very low, wiec wyglada jak wyglada, a moj sprzet nie pozwala mi na testowe rendery z lepszymi ustawieniami...
Rekomendowane odpowiedzi