xMark Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 tak wiem wiem znow samochod:D. ale moim skromnym zdaniem jest to dobry sposob na lepsze oswojenie sie z maxem. od mazdy musze znow troszke odpoczac a tym czasem zabralem sie za robienie ekstra autka bmw 6. mialem nadzieje ze sobie poradze z mercedesem slr no ale nie wyszlo :P moze nasteplnym razem :cool: zamieszczam troche renderkow w tym 2 siatki. i co o tym sadzicie?? moze byc czy cos do poprawy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 siateczka z meshsmoothem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 i zwylka siateczka i jeszcze link do referek i drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 jak narazie to nie za wiele widac , ale sądze żę bezie dobzre. Czekam na updejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Coś tu nie gra chyba ze maską w okolicach lampy, czy ona (maska) tam się specjalnie wcina w zderzak (jeśli tak to nazwać to z przodu) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. jakbys mogl to jakos zaznaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 O super. Chciałem 6 robić zamiast M3 ale wysło inaczej. Legolasowi chodzi chyba o takie wcięcie które się kończy obok światła. Ono mi też nie pasuje. Życze powodzenia w robieniu 6. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 to wciecie na przy mascie to jest celowe bo tak jest w referkach. chyba ze cos zle odczytalem :) dzieki master kielbaster poprawie to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 To jeszcze zrób coś z tym wielokątem na boku:] On też krzaczy. Tylko to mniej widać z tego ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 Bardzo będe ci wdzięczy jeżeli zmienisz temat bo mie to strasznie drażni !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 why kryhas cie to drazni?? jest takie bardziej luzackie :D maly updejcik( kurde ale wolno mi praca nad tym idzie, raz czesto nie mam checi, 2 jak juz robie to chce robic to dokladnie a nadal pelno bugow jest. ale moze bedzie dobrze. powoli powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Spokojnie nie spiesz sie (wiem coś o tym bo jestem początkujący i akurat wybrałem sobie też BMW które miejscami nie jest proste) :D Co do tytułu to strasznie mnie to denerwuje (jest to takie dresiarskie) :[ Co do modelu to masz jeszcze dużo bugów. Powodzenia w dalszej pracy (jak cos to zioraj na mojego wip\'a bo chciałbym żebyś skończył to BMW bo bardzo mi sie ono podoba). :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 ładnie sie zapowiada tylko mi sie niepodoba ten kancik na masce, ale ogulnie to git. pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Łoł Jaka fajna fluorescencyjna siatka na drugim renderze. Fajne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 W Zderzak przy nadkolu jest krzywy, nadkole z prawej strony jest jakby ktos po nim skakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Co do tytułu to strasznie mnie to denerwuje (jest to takie dresiarskie) :[ nie no dresiarskie to chyba nie jest. jakbym napisal beemka no to wtedy taakk. ale kryhas nie martw sie dresem nie jestem :D i nie lubie dresow. hamy skroic z komorki mnie dzis chcieli :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 O to nie jest dopuszczalne, bo mnie już 2 razy ale udało sie odzyskać :] Co do tematu to dlatego cie męcze bo jak uwielbiam firme BMW i nie lubie jak ktoś robi z tego g*****o, ale tobie wybacze. ;) Kiedy bedzie update bo nie moge sie doczekać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 dla ciebie Kryhas zmienie temat :D updejt niedlugo ebdzie. a narazie mam pytanie. 1. ma ktos dobrego tutka do robienia felg?? bo mi jakos to nie idzie 2. jakie sa dobre parametry na rowki?? chamfer=? extrude=? extrude=? itd itp ps. mi koma nie ukradli bo nie mam [cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Wielkie dzięki za zmiane tamatu. Ja mam na dysku pare tutków do robienia felg i moge ci je przesłać jak chcesz. Ja teraz też robie felge ale żadnym z tych sposobów. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 to bylbym wdzieczny jakbys mi podeslal je na maila. [email protected] thanks z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 no no po nałozeniu texturek powinno byc git czyli praca koncowa pewnie bedzie ladna bojak narazie t jest troche nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 eax88 co jest nie tak?? jakbys mogl powiedziec zebym mogl to poprawic. a narazie maly updejcik,( malo czasu i szkooooly duuuzo):( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Co to [wow] ?? Czyżbyś zaczoł od nowa ?? Miałeś ładnie maske zrobioną a teraz wszystko jest zamazane. Czegoś nie rozumie. Jak fejga, pokażesz ją na forum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 tylko czemu klosze swiatel sa częscią nadwozia utrudniasz sobie prace tylko tak samo szyby. spoiler na dole jest krzywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 pracka jest caly czas ta sama, a maska sie zlewa bo nie dalem chamfera tak na tym kancie. moj plan jest taki: najpierw zrobie cala bryle. pozniej rowki i kanciaste czesci maski, pozniej wytne szyby i swiatla. wczesniej robilem mazde ze swiatla i szyby byly oddzielnie i pozniej mialem problem z dopasowniem czesci. a teraz moze takie problemu nie bede miec. a co do felgi to trzeba bedzie troche poczekac. w wolnej chwili zrobie poki co Polski w szkole mnie przytłacza:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 ojoj awaria byla i mi obrazki usunelo. wiec camieszczam je jeszcze raz dla tych ktorzy nie widzieli a chcieli by zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 i jeszcze jeden z lakierkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no powrocilem :D posiedzialem dzis prawie caly dzien i zrboilem felge :D nie jest najpiekniejsza wiec moze pozniej zrobie inna ale narazie ta zostaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no powrocilem :D posiedzialem dzis prawie caly dzien i zrboilem felge :D nie jest najpiekniejsza wiec moze pozniej zrobie inna ale narazie ta zostaje :D i calosc tylko bez materialu na feldze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 witam no z lakierkiem fajnie wglada pdoba mi sie jak narazie felga tez jest fajna widze ze sie rozkrecasz:) a i tak na boku jaki renderk pod maska masz??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Predator odrazu widać ze to vray :> na feldze przeszadziałeś z glossy bo sie renderuje tylko 30 min :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 ej na tym drugim renderku jest 2 minuty czy 2 godziny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 2m to na pewno 2 minuty :] znowu sobie posty nabijasz :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no wlasnie poszukuje jakiegos dobrego przepisu na material do felg :D lakier jest testowy narazie pozniej poprobuje cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 maly updejcik. duzo razacych bledow jest ale nie mialem czasu ich poprawic. moze jutro znajde na to chwilke. piszcie co myslicie o moim modeliku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 widzisz te chromowane, \"uszczelki\"(bo nie wiem jak to nzawać) dookoła okien? to mi sie najbardzie rzuca w oczy. No szyba jest niedopasowana w drzwiach z szybka obok. I w niebieskim mu nie dotwarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 to chromowane to nie uszczelka .. tylko taka srebrna obramowka :) ... a co do szyb to faktycznie jakies takie powypaczane :) ladnie jej w niebieskim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 hmm... a czy ten znaczek bmw na masce nie jest przekrecony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Originally posted by sikham znowu sobie posty nabijasz :| Czy tu jest jakis konkurs?? Kto nabije najwiecej postow dostaje nagrode?!?!?!? Czy ktos jest lepszy bo ma wiecej postow?! Bo nie rozumiem tego?!!? Chyba poziomem zaawansowania sa prace a nie posty. Nie rozumiem tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Popieram ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 co do tego obramowania to moze nie jest chromowe ale mniej wiecej takiego koloru, pozniej jeszcze popracuje nad materialami, okna tez poprawie -to przeciez podstawowa rzecz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Aaaaaa .... model SUPER !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 a ja jednak obastaje ze niebieski JEMU :P niepasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 MC-Maxim mowiles powaznie? czy tylko zartowale?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Mc maxim pewnie myślał że to co ostatnio pokazałeś to tez render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 ho ho ho moze za dluzszy czas cos takiego pokaze i nikt sie bedzie mylic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 przekonamy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Zdjęcie jest super. Modelim ma niedociągnięcia choćby w okolicach szyb. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi