Napisano 25 Luty 200421 l tak wiem wiem znow samochod:D. ale moim skromnym zdaniem jest to dobry sposob na lepsze oswojenie sie z maxem. od mazdy musze znow troszke odpoczac a tym czasem zabralem sie za robienie ekstra autka bmw 6. mialem nadzieje ze sobie poradze z mercedesem slr no ale nie wyszlo :P moze nasteplnym razem :cool: zamieszczam troche renderkow w tym 2 siatki. i co o tym sadzicie?? moze byc czy cos do poprawy??
Napisano 25 Luty 200421 l jak narazie to nie za wiele widac , ale sądze żę bezie dobzre. Czekam na updejty
Napisano 25 Luty 200421 l Coś tu nie gra chyba ze maską w okolicach lampy, czy ona (maska) tam się specjalnie wcina w zderzak (jeśli tak to nazwać to z przodu) ??
Napisano 25 Luty 200421 l O super. Chciałem 6 robić zamiast M3 ale wysło inaczej. Legolasowi chodzi chyba o takie wcięcie które się kończy obok światła. Ono mi też nie pasuje. Życze powodzenia w robieniu 6. :)
Napisano 25 Luty 200421 l Autor to wciecie na przy mascie to jest celowe bo tak jest w referkach. chyba ze cos zle odczytalem :) dzieki master kielbaster poprawie to :D
Napisano 25 Luty 200421 l To jeszcze zrób coś z tym wielokątem na boku:] On też krzaczy. Tylko to mniej widać z tego ujęcia
Napisano 26 Luty 200421 l Bardzo będe ci wdzięczy jeżeli zmienisz temat bo mie to strasznie drażni !!
Napisano 16 Marzec 200420 l Autor why kryhas cie to drazni?? jest takie bardziej luzackie :D maly updejcik( kurde ale wolno mi praca nad tym idzie, raz czesto nie mam checi, 2 jak juz robie to chce robic to dokladnie a nadal pelno bugow jest. ale moze bedzie dobrze. powoli powoli
Napisano 16 Marzec 200420 l Spokojnie nie spiesz sie (wiem coś o tym bo jestem początkujący i akurat wybrałem sobie też BMW które miejscami nie jest proste) :D Co do tytułu to strasznie mnie to denerwuje (jest to takie dresiarskie) :[ Co do modelu to masz jeszcze dużo bugów. Powodzenia w dalszej pracy (jak cos to zioraj na mojego wip\'a bo chciałbym żebyś skończył to BMW bo bardzo mi sie ono podoba). :]
Napisano 16 Marzec 200420 l ładnie sie zapowiada tylko mi sie niepodoba ten kancik na masce, ale ogulnie to git. pracuj dalej
Napisano 16 Marzec 200420 l W Zderzak przy nadkolu jest krzywy, nadkole z prawej strony jest jakby ktos po nim skakal
Napisano 16 Marzec 200420 l Autor Co do tytułu to strasznie mnie to denerwuje (jest to takie dresiarskie) :[ nie no dresiarskie to chyba nie jest. jakbym napisal beemka no to wtedy taakk. ale kryhas nie martw sie dresem nie jestem :D i nie lubie dresow. hamy skroic z komorki mnie dzis chcieli :mad:
Napisano 17 Marzec 200420 l O to nie jest dopuszczalne, bo mnie już 2 razy ale udało sie odzyskać :] Co do tematu to dlatego cie męcze bo jak uwielbiam firme BMW i nie lubie jak ktoś robi z tego g*****o, ale tobie wybacze. ;) Kiedy bedzie update bo nie moge sie doczekać ??
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor dla ciebie Kryhas zmienie temat :D updejt niedlugo ebdzie. a narazie mam pytanie. 1. ma ktos dobrego tutka do robienia felg?? bo mi jakos to nie idzie 2. jakie sa dobre parametry na rowki?? chamfer=? extrude=? extrude=? itd itp ps. mi koma nie ukradli bo nie mam [cfaniak]
Napisano 19 Marzec 200420 l Wielkie dzięki za zmiane tamatu. Ja mam na dysku pare tutków do robienia felg i moge ci je przesłać jak chcesz. Ja teraz też robie felge ale żadnym z tych sposobów. :]
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor to bylbym wdzieczny jakbys mi podeslal je na maila. [email protected] thanks z gory
Napisano 19 Marzec 200420 l no no po nałozeniu texturek powinno byc git czyli praca koncowa pewnie bedzie ladna bojak narazie t jest troche nie tak
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor eax88 co jest nie tak?? jakbys mogl powiedziec zebym mogl to poprawic. a narazie maly updejcik,( malo czasu i szkooooly duuuzo):(
Napisano 23 Marzec 200420 l Co to [wow] ?? Czyżbyś zaczoł od nowa ?? Miałeś ładnie maske zrobioną a teraz wszystko jest zamazane. Czegoś nie rozumie. Jak fejga, pokażesz ją na forum ??
Napisano 23 Marzec 200420 l tylko czemu klosze swiatel sa częscią nadwozia utrudniasz sobie prace tylko tak samo szyby. spoiler na dole jest krzywy.
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor pracka jest caly czas ta sama, a maska sie zlewa bo nie dalem chamfera tak na tym kancie. moj plan jest taki: najpierw zrobie cala bryle. pozniej rowki i kanciaste czesci maski, pozniej wytne szyby i swiatla. wczesniej robilem mazde ze swiatla i szyby byly oddzielnie i pozniej mialem problem z dopasowniem czesci. a teraz moze takie problemu nie bede miec. a co do felgi to trzeba bedzie troche poczekac. w wolnej chwili zrobie poki co Polski w szkole mnie przytłacza:(
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor ojoj awaria byla i mi obrazki usunelo. wiec camieszczam je jeszcze raz dla tych ktorzy nie widzieli a chcieli by zobaczyc.
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Autor no powrocilem :D posiedzialem dzis prawie caly dzien i zrboilem felge :D nie jest najpiekniejsza wiec moze pozniej zrobie inna ale narazie ta zostaje :D
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Autor no powrocilem :D posiedzialem dzis prawie caly dzien i zrboilem felge :D nie jest najpiekniejsza wiec moze pozniej zrobie inna ale narazie ta zostaje :D i calosc tylko bez materialu na feldze :D
Napisano 16 Kwiecień 200420 l witam no z lakierkiem fajnie wglada pdoba mi sie jak narazie felga tez jest fajna widze ze sie rozkrecasz:) a i tak na boku jaki renderk pod maska masz??:)
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Predator odrazu widać ze to vray :> na feldze przeszadziałeś z glossy bo sie renderuje tylko 30 min :/
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Autor no wlasnie poszukuje jakiegos dobrego przepisu na material do felg :D lakier jest testowy narazie pozniej poprobuje cos innego.
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor maly updejcik. duzo razacych bledow jest ale nie mialem czasu ich poprawic. moze jutro znajde na to chwilke. piszcie co myslicie o moim modeliku :D
Napisano 19 Kwiecień 200420 l widzisz te chromowane, \"uszczelki\"(bo nie wiem jak to nzawać) dookoła okien? to mi sie najbardzie rzuca w oczy. No szyba jest niedopasowana w drzwiach z szybka obok. I w niebieskim mu nie dotwarzy :P
Napisano 19 Kwiecień 200420 l to chromowane to nie uszczelka .. tylko taka srebrna obramowka :) ... a co do szyb to faktycznie jakies takie powypaczane :) ladnie jej w niebieskim :P
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Originally posted by sikham znowu sobie posty nabijasz :| Czy tu jest jakis konkurs?? Kto nabije najwiecej postow dostaje nagrode?!?!?!? Czy ktos jest lepszy bo ma wiecej postow?! Bo nie rozumiem tego?!!? Chyba poziomem zaawansowania sa prace a nie posty. Nie rozumiem tego!
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Autor co do tego obramowania to moze nie jest chromowe ale mniej wiecej takiego koloru, pozniej jeszcze popracuje nad materialami, okna tez poprawie -to przeciez podstawowa rzecz :D
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Autor ho ho ho moze za dluzszy czas cos takiego pokaze i nikt sie bedzie mylic :D
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Zdjęcie jest super. Modelim ma niedociągnięcia choćby w okolicach szyb. :]