dziczyzna Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 Przepraszam bardzo, zrobilem wielką scene, chciałem wyrenderować ją w Maxwellu... ale coś mi się nie liczy. Krzyczy errorami ze to jest złe, przecież przeczytałem wszystkie tutoriale!!!
jacenty Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 pytanie jakie errory .Przyczyny moga byc rozne czasem blad w geomerti czasem straszny balagan na scenie
dziczyzna Napisano 14 Październik 2008 Autor Napisano 14 Październik 2008 ja nie nawidzę bałaganu, scena jest czysta, blad taki: Error while parsing arguments, connection not made 'pCubeShape52.instObjGroups[0] -> only_diffuse.outAdjustments[87].outPlug'
Luki Luki Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 No tak, blad podczas parsowania, odpowiedz co jest nie tak nasuwa sie sama.
Luki Luki Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 No normalnego, scena moze jest czysta, znaczy uprana, ale nieuprasowana. Wez zelazko i wyprasuj zeby bylo rowno w tym hypergraphie.
dziczyzna Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 a to zeby to było równo to potrzebny jest jakiś tool ? gdzie trzeba kliknąć ?
snooo Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 jest tool, wystarczy przeprasować, nie wiem w czym taki "wielki problem". 1
piotrek Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) LOOOL xD Można też od nowa zrobić scenę. [edit] o co chodzi nie moge tego znaleźć, dlaczego się śmiejesz ? Śmiesznie jest. Ciężko jest stwierdzić, gdzie jest problem w tej scenie. Inne renderery działają, czy to samo? Szukałeś na google takiego problemu? Edytowane 15 Październik 2008 przez piotrek
dziczyzna Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 o co chodzi nie moge tego znaleźć, dlaczego się śmiejesz ?
bartolomeo Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 o matko... Iron tool. :D padłem!
Rekomendowane odpowiedzi