Napisano 14 Październik 200816 l Przepraszam bardzo, zrobilem wielką scene, chciałem wyrenderować ją w Maxwellu... ale coś mi się nie liczy. Krzyczy errorami ze to jest złe, przecież przeczytałem wszystkie tutoriale!!!
Napisano 14 Październik 200816 l pytanie jakie errory .Przyczyny moga byc rozne czasem blad w geomerti czasem straszny balagan na scenie
Napisano 14 Październik 200816 l Autor ja nie nawidzę bałaganu, scena jest czysta, blad taki: Error while parsing arguments, connection not made 'pCubeShape52.instObjGroups[0] -> only_diffuse.outAdjustments[87].outPlug'
Napisano 14 Październik 200816 l No tak, blad podczas parsowania, odpowiedz co jest nie tak nasuwa sie sama.
Napisano 15 Październik 200816 l No normalnego, scena moze jest czysta, znaczy uprana, ale nieuprasowana. Wez zelazko i wyprasuj zeby bylo rowno w tym hypergraphie.
Napisano 15 Październik 200816 l Autor a to zeby to było równo to potrzebny jest jakiś tool ? gdzie trzeba kliknąć ?
Napisano 15 Październik 200816 l jest tool, wystarczy przeprasować, nie wiem w czym taki "wielki problem".
Napisano 15 Październik 200816 l LOOOL xD Można też od nowa zrobić scenę. [edit] o co chodzi nie moge tego znaleźć, dlaczego się śmiejesz ? Śmiesznie jest. Ciężko jest stwierdzić, gdzie jest problem w tej scenie. Inne renderery działają, czy to samo? Szukałeś na google takiego problemu? Edytowane 15 Październik 200816 l przez piotrek