marcin wuu Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Czy istnieje możliwość/popyt na dział wings3d? Sporo ludzi go używa, wliczając takie znane postaci jak Klicek czy Ania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 No i dodatkowo jest to soft open sourcowy, a to znaczy że warto go wspierać i propagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Co prawda jest działa inne, ale jeśli faktycznie jest duże zapotrzebowanie na taki dział to jasne. Nie wiem ilu userów faktycznie z forum używa tego softu? Zobaczymy zapewne w tym wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Jestem Za ... właśnie miałem kiedys pytać o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Mi też zdarza się go używać :D Taki dział na pewno wpłynie na wzrost zainteresowania wingsem, może nie jakoś przesadnie, ale zawsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 tez jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 no ja za, tylko ze to bedzie troche martwy dzial, tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 no ja za, tylko ze to bedzie troche martwy dzial, tak mi sie wydaje tez mi sie tak zdaje. Wings jest prosty, ma fajnego helpa w pdf'ie i zadko sie wiesza... o co tu sie pytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Z tą prostotą wingsa to bym trochę polemizował - wings WYGLĄDA prosto, ale ma sporo funkcji o których ludzie nie wiedzą - wystarczy rzucić okiem na oficjalne forum wingsowe żeby zobaczyć o jakie rzeczy ludzie przyzwyczajeni do maxa mayi czy czegośtam pytają bo mają problem z przyjęciem innego workflowa... Poza tym mogłoby to być miejsce na publikowanie tutków czy choćby newsów wingsowych, które są "za małe" na dział news - choćby o nowych pluginach... Tak sobie to wyobrażałem. PS. Help w pdfie jest tak okrutnie przestarzały że miejscami wręcz szkodliwy bardziej niż pomocny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 nie no, ironizowalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 sam nie znam calego wingsa, po prostu uzywam podstawowych toolsow ;) pamietam ze o tweaku dowiedzialem sie pozno, moze inaczej wiedzialem ze jest, ale nie wiedzialem ze jest taki fajny :) z tym wieszaniem sie "czasem", to wiesz :) wings sie nie wiesza jezeli nie masz uszkodzonego kompa, jeszcze mi sie nie zdazylo zeby wings sie wykrzaczyl, co prawda nie siegam po nowe wydania wingsa, bo pracuje caly czas na 0.98.36 ;) bardzo stabilny skurczybyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 Mnie się wings wysypał chyba ze dwa razy przez cały czas odkąd go używam, a zawsze używam najnowszej wersji development :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Hmm... jeśli mam być szczery sądziłem, że odzew apropo działu będzie większy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Wydaje mi się że problemów z wingsem jest stosunkowo mało, dlatego zostawiłabym to w dziale Inne. W ostatnich 4 miesiącach były 3 odzewy na temat wingsa w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Dział dla Wingsa jak najbardziej. Zasłużył sobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi