mis3k Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 (edytowane) Edytowane 7 Listopad 2008 przez mis3k
mrys Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Moim zdaniem, biorąc pod uwagę wielkość hełmu (plus jakieś wypełnienie coby blachą po czaszce nie szurać) i wielkość reszty to musi on mieć bardzo małą głowę. No, ale to warrior a nie thinker. :)
JmTm00 Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 bla bla bla....bardzo fajnie wyglada
Nevermore Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Blizej temu wojownikowi do Power Rangers niz do Warhammera. Wyglada strasznie kiczowato/tandetnie. Anatomia tez niestety na niezbyt wysokim poziomie. Wbrew pozorom czlowiek ma "tylko" okolo 640 miesni, a tu wyglada jakby mial ich 10 tysiecy. Przy takiej postawie powinien byc nieco pochylony do przodu, a tu stoi wyprostowany jak kolek (przynajmniej takie sprawia wrazenie). Shadery i tekstury tez moglby byc lepsze. No i ta tragiczna podstawka :( Przepraszam, ale mi osobiscie ta praca zupelnie nie przypadla do gustu :|
Temporal Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 To teraz ja: chyba bede stal po srodku bo model mi sie bardzo podoba moze jakies minimalne bledy ale jest fajowy gorzej jednak z shaderami i wogole dobrana kolorystyka. Wolalbym ogladac tego kolesia jako szaraka niz w tych smiesznych kolorach. Tutaj kolega wyzej powiedzial ze blizej mu do power rangers no i cos w tym jest naprawde przekomicznie wyglada.
mis3k Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 dzięki za komenty: mrys: masz racje, to osobnik z małym móżdżkiem JmTm00: dzięx Nevermore: może być Power Rangers, wszystko jedno. Brał dużo koksu więc mu wyskoczyło tyle mięśni. Temporal: Lubie dużo koloru, żeby było więcej polotu i finezji.
keraj37 Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 kupa roboty, wiem ile frajdy ci to musiao dac. Najbardziej mi sie podoba glowa na pierwszym ujeciu. model wyglada fajnie jesli by go uznac za figurke - tak chyba jest tak? Wyglada bardzo realistycznie.
mis3k Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 keraj37: dzięki. tak to figurka. ostatnio czerpie inspiracje z takich modelików http://www.miniaturespace.net/
KLICEK Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 nie znam sie na figurkach war, ale model bardzo niekonsekwetnie jest zrobiony :) chodzi mi chociazby o masy miesniowe i grubosci stawow ;) ale moze tak mialo byc :) podoba mi sie render 45 od tylu, wyszedl przekonujaco
Gość ant-3d Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 A mi wszystko sie podoba oprocz kolorow... Nie moglem sie powstrzymac i troche je zjechalem. Jesli chcesz to usune ta moja ingerencje.
keraj37 Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 zdecydowanie lepsze jest w tej kolorystce - czarny pasuje to charakteru - moim zdaniem
mis3k Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 Klicek: na razie skupiam się zrobieniu czego kolwiek fajnego w ZBrushu, anatomia itp. to następny poziom, który zamierzam zdobyć :) Ant-3D: ta wersja też mi się podoba :) dzięki.
J|L Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 bardzo fajny obiekcik... podoba mi sie jego " duuuza " osobowosc :] duzo roboty musiales poswiecic jedytne co mi nie odpowiada to jego pprzedramie.. ale calosciowo... niezla pracka pozdro
mis3k Napisano 1 Listopad 2008 Autor Napisano 1 Listopad 2008 siatka: http://img142.imageshack.us/my.php?image=wireqc9.jpg
avant.garde Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Hmmm, model fajny. Mam zastrzeżenia do kilku rzeczy. Buty trochę mi nie pasują do konwencji Warhammera - bardziej idą w kierunku 40K - dość futurystyczne. Hełm jest bardzo fajny, ale nie podoba mi się otwór na oczy -troszkę groteskowo wygląda. No i te kolory - postać wygląda na wojownika chaosu, czyli wielkiego, napakowanego i złego bezczela, a kolory zupełnie psują tą konwencję spychając pomysł w stronę groteski. Podziwiam za ogrom pracy włożonej w model - na prawdę kawał dobrej roboty:)
mis3k Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 Zmiana kolorystyki. Niebieski mi się bardziej podoba, moim zdaniem jest mniej smutny.
tutomash Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 ale byk, ciekawe ile sterydów poszło na siłce, tak na serio praca ekstra, na pancerzu dałbym jakieś plamy po krwi, topór widać że wylądował w jakiejs ofiarze, a koles czysty jest jak chirurg po operacji
snajper992 Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Te buty dziwnie wygladaja. Mi na myś przychodzi berdziej ufolufek niż wojownik kiedy na nie patrze.
mis3k Napisano 17 Listopad 2008 Autor Napisano 17 Listopad 2008 Te buty dziwnie wygladaja. Mi na myś przychodzi berdziej ufolufek niż wojownik kiedy na nie patrze. Może i tak. Nie zastanawiałem się nad tym.
torm Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Zmiana kolorystyki. Niebieski mi się bardziej podoba, moim zdaniem jest mniej smutny. Wyposażenie i budowa ciała nie wskazują na to, aby chciał on kogoś rozweselić. Ja bym go widział w bardziej przerażającej wersji. Druga opcja bardziej do mnie przemawia, chociaż widać, że nie prał swojej zbroi w *reklamę ocenzurowano* ;)
Rekomendowane odpowiedzi