Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem, biorąc pod uwagę wielkość hełmu (plus jakieś wypełnienie coby blachą po czaszce nie szurać) i wielkość reszty to musi on mieć bardzo małą głowę. No, ale to warrior a nie thinker. :)

Napisano

Blizej temu wojownikowi do Power Rangers niz do Warhammera. Wyglada strasznie kiczowato/tandetnie. Anatomia tez niestety na niezbyt wysokim poziomie. Wbrew pozorom czlowiek ma "tylko" okolo 640 miesni, a tu wyglada jakby mial ich 10 tysiecy. Przy takiej postawie powinien byc nieco pochylony do przodu, a tu stoi wyprostowany jak kolek (przynajmniej takie sprawia wrazenie). Shadery i tekstury tez moglby byc lepsze. No i ta tragiczna podstawka :( Przepraszam, ale mi osobiscie ta praca zupelnie nie przypadla do gustu :|

Napisano

To teraz ja: chyba bede stal po srodku bo model mi sie bardzo podoba moze jakies minimalne bledy ale jest fajowy gorzej jednak z shaderami i wogole dobrana kolorystyka. Wolalbym ogladac tego kolesia jako szaraka niz w tych smiesznych kolorach. Tutaj kolega wyzej powiedzial ze blizej mu do power rangers no i cos w tym jest naprawde przekomicznie wyglada.

Napisano

dzięki za komenty:

mrys: masz racje, to osobnik z małym móżdżkiem

JmTm00: dzięx

Nevermore: może być Power Rangers, wszystko jedno. Brał dużo koksu więc mu wyskoczyło tyle mięśni.

Temporal: Lubie dużo koloru, żeby było więcej polotu i finezji.

Napisano

kupa roboty, wiem ile frajdy ci to musiao dac. Najbardziej mi sie podoba glowa na pierwszym ujeciu. model wyglada fajnie jesli by go uznac za figurke - tak chyba jest tak? Wyglada bardzo realistycznie.

Napisano

nie znam sie na figurkach war, ale model bardzo niekonsekwetnie jest zrobiony :) chodzi mi chociazby o masy miesniowe i grubosci stawow ;) ale moze tak mialo byc :) podoba mi sie render 45 od tylu, wyszedl przekonujaco

Napisano

A mi wszystko sie podoba oprocz kolorow... Nie moglem sie powstrzymac i troche je zjechalem. Jesli chcesz to usune ta moja ingerencje.

Warrior.jpg

Napisano

Klicek: na razie skupiam się zrobieniu czego kolwiek fajnego w ZBrushu, anatomia itp. to następny poziom, który zamierzam zdobyć :)

Ant-3D: ta wersja też mi się podoba :)

dzięki.

Napisano

bardzo fajny obiekcik... podoba mi sie jego " duuuza " osobowosc :] duzo roboty musiales poswiecic jedytne co mi nie odpowiada to jego pprzedramie.. ale calosciowo... niezla pracka

pozdro

Napisano

Hmmm, model fajny. Mam zastrzeżenia do kilku rzeczy. Buty trochę mi nie pasują do konwencji Warhammera - bardziej idą w kierunku 40K - dość futurystyczne. Hełm jest bardzo fajny, ale nie podoba mi się otwór na oczy -troszkę groteskowo wygląda. No i te kolory - postać wygląda na wojownika chaosu, czyli wielkiego, napakowanego i złego bezczela, a kolory zupełnie psują tą konwencję spychając pomysł w stronę groteski.

Podziwiam za ogrom pracy włożonej w model - na prawdę kawał dobrej roboty:)

Napisano

ale byk, ciekawe ile sterydów poszło na siłce, tak na serio praca ekstra, na pancerzu dałbym jakieś plamy po krwi, topór widać że wylądował w jakiejs ofiarze, a koles czysty jest jak chirurg po operacji

Napisano
Te buty dziwnie wygladaja. Mi na myś przychodzi berdziej ufolufek niż wojownik kiedy na nie patrze.

Może i tak. Nie zastanawiałem się nad tym.

Napisano
Zmiana kolorystyki. Niebieski mi się bardziej podoba, moim zdaniem jest mniej smutny.

Wyposażenie i budowa ciała nie wskazują na to, aby chciał on kogoś rozweselić. Ja bym go widział w bardziej przerażającej wersji.

Druga opcja bardziej do mnie przemawia, chociaż widać, że nie prał swojej zbroi w *reklamę ocenzurowano* ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności