Napisano 30 Październik 200816 l Moim zdaniem, biorąc pod uwagę wielkość hełmu (plus jakieś wypełnienie coby blachą po czaszce nie szurać) i wielkość reszty to musi on mieć bardzo małą głowę. No, ale to warrior a nie thinker. :)
Napisano 30 Październik 200816 l Blizej temu wojownikowi do Power Rangers niz do Warhammera. Wyglada strasznie kiczowato/tandetnie. Anatomia tez niestety na niezbyt wysokim poziomie. Wbrew pozorom czlowiek ma "tylko" okolo 640 miesni, a tu wyglada jakby mial ich 10 tysiecy. Przy takiej postawie powinien byc nieco pochylony do przodu, a tu stoi wyprostowany jak kolek (przynajmniej takie sprawia wrazenie). Shadery i tekstury tez moglby byc lepsze. No i ta tragiczna podstawka :( Przepraszam, ale mi osobiscie ta praca zupelnie nie przypadla do gustu :|
Napisano 30 Październik 200816 l To teraz ja: chyba bede stal po srodku bo model mi sie bardzo podoba moze jakies minimalne bledy ale jest fajowy gorzej jednak z shaderami i wogole dobrana kolorystyka. Wolalbym ogladac tego kolesia jako szaraka niz w tych smiesznych kolorach. Tutaj kolega wyzej powiedzial ze blizej mu do power rangers no i cos w tym jest naprawde przekomicznie wyglada.
Napisano 30 Październik 200816 l Autor dzięki za komenty: mrys: masz racje, to osobnik z małym móżdżkiem JmTm00: dzięx Nevermore: może być Power Rangers, wszystko jedno. Brał dużo koksu więc mu wyskoczyło tyle mięśni. Temporal: Lubie dużo koloru, żeby było więcej polotu i finezji.
Napisano 30 Październik 200816 l kupa roboty, wiem ile frajdy ci to musiao dac. Najbardziej mi sie podoba glowa na pierwszym ujeciu. model wyglada fajnie jesli by go uznac za figurke - tak chyba jest tak? Wyglada bardzo realistycznie.
Napisano 30 Październik 200816 l Autor keraj37: dzięki. tak to figurka. ostatnio czerpie inspiracje z takich modelików http://www.miniaturespace.net/
Napisano 30 Październik 200816 l nie znam sie na figurkach war, ale model bardzo niekonsekwetnie jest zrobiony :) chodzi mi chociazby o masy miesniowe i grubosci stawow ;) ale moze tak mialo byc :) podoba mi sie render 45 od tylu, wyszedl przekonujaco
Napisano 30 Październik 200816 l A mi wszystko sie podoba oprocz kolorow... Nie moglem sie powstrzymac i troche je zjechalem. Jesli chcesz to usune ta moja ingerencje.
Napisano 31 Październik 200816 l zdecydowanie lepsze jest w tej kolorystce - czarny pasuje to charakteru - moim zdaniem
Napisano 31 Październik 200816 l Autor Klicek: na razie skupiam się zrobieniu czego kolwiek fajnego w ZBrushu, anatomia itp. to następny poziom, który zamierzam zdobyć :) Ant-3D: ta wersja też mi się podoba :) dzięki.
Napisano 31 Październik 200816 l bardzo fajny obiekcik... podoba mi sie jego " duuuza " osobowosc :] duzo roboty musiales poswiecic jedytne co mi nie odpowiada to jego pprzedramie.. ale calosciowo... niezla pracka pozdro
Napisano 1 Listopad 200816 l Hmmm, model fajny. Mam zastrzeżenia do kilku rzeczy. Buty trochę mi nie pasują do konwencji Warhammera - bardziej idą w kierunku 40K - dość futurystyczne. Hełm jest bardzo fajny, ale nie podoba mi się otwór na oczy -troszkę groteskowo wygląda. No i te kolory - postać wygląda na wojownika chaosu, czyli wielkiego, napakowanego i złego bezczela, a kolory zupełnie psują tą konwencję spychając pomysł w stronę groteski. Podziwiam za ogrom pracy włożonej w model - na prawdę kawał dobrej roboty:)
Napisano 7 Listopad 200816 l Autor Zmiana kolorystyki. Niebieski mi się bardziej podoba, moim zdaniem jest mniej smutny.
Napisano 7 Listopad 200816 l ale byk, ciekawe ile sterydów poszło na siłce, tak na serio praca ekstra, na pancerzu dałbym jakieś plamy po krwi, topór widać że wylądował w jakiejs ofiarze, a koles czysty jest jak chirurg po operacji
Napisano 16 Listopad 200816 l Te buty dziwnie wygladaja. Mi na myś przychodzi berdziej ufolufek niż wojownik kiedy na nie patrze.
Napisano 17 Listopad 200816 l Autor snajper992 napisał: Te buty dziwnie wygladaja. Mi na myś przychodzi berdziej ufolufek niż wojownik kiedy na nie patrze. Może i tak. Nie zastanawiałem się nad tym.
Napisano 17 Listopad 200816 l mis3k napisał: Zmiana kolorystyki. Niebieski mi się bardziej podoba, moim zdaniem jest mniej smutny. Wyposażenie i budowa ciała nie wskazują na to, aby chciał on kogoś rozweselić. Ja bym go widział w bardziej przerażającej wersji. Druga opcja bardziej do mnie przemawia, chociaż widać, że nie prał swojej zbroi w *reklamę ocenzurowano* ;)