M4rcus Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Pieja wszyscy ale SAMIWIECIEKTO tu wpadnie i wyszuka jeszcze kilkadziesiąt niezgodności, bohomaz i tyle, dbałosc o szczegóły poprzedzona ignoranctwem , o tym ze brak opon bez których to przestaje byc podobne nawet do audi S8 dyskwalifikuje ten model już całkowicie, panowie moderatorzy, dać temu wytwórcy bohomazów bana na rok! P.S. ale ze jestem w TWA opłacam składki i jestem lojalnym członkiem daje 5* :) piszecie o NIM tak anonimowo, niedlugo bedzie nawet zabrionione myslenie o NIM xd ale zgodze sie z klimentem, bohomaz jak nic, jak Ty dostaneisz bana na rok to forum powinni na 30 lat zamknac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 jeden z najlepszych modeli auta jaki w życiu widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HummFred Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Przetnij aluminiową listwę przy luterku. Z drzwiami otwiera się tylko dolna jej część :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Kuba, 5 gwiazdek. Wypasnie zrobiony model - coraz czesciej lapie sie na tym, ze z checia bym cos wymodelowal, hm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Genialna praca, nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 dynia: Niestety zgadzam się w 100% Niestety bo znów od Reflecta ;P skończyłby ten monopol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 i co dalej ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi