Gość ssnejku Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Witam oto mój mały projekcik jeszcze w trakcie udoskonalania, a na pewno coś na stole do zrobienia ale nie wiem co by na nim zrobić:) jakieś propozycje:P?i jakby ktoś miał inne uwagi co do kolorów i światła (v-ray light, v-ray 1.5 adv) to mile widziane:
Lukasz_D Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 mysle ze moze z tego wyjsc jakas ciekawa wizualizacja ale musisz posiedziec jeszcze ...
adam_m Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 z proporcjami pojechałeś... Kadr nieciekawy; to ma być pokój czy regał? Ten czerwony daje po oczach...
Vega Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Książki po prawej są bardzo ładnie prosto poukładane (rzadko kto ma po 5 takich samym książek :) ). Te miseczki czy co to tam jest to pod książkami i nad są również takie same i są tak samo ułożone (taki sam kąt itp.) Uchwyty od szafek bym bardziej zaokrąglił (chyba, że się na czymś wzorujesz i są tam taki :P ) O kolorze czerwonym już nic nie powiem ponieważ mnie wyprzedzili. To było by tyle ode mnie. Życzę powodzenia.
Orangegraphics Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 pierwszy krok to na dół z saturacją i maerił czerwony zrób ovveride z białym w GI slocie. potem cokolwiek zobaczę w tym poza czerwienią to powiem więcej:D
Rekomendowane odpowiedzi