Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam oto mój mały projekcik jeszcze w trakcie udoskonalania, a na pewno coś na stole do zrobienia ale nie wiem co by na nim zrobić:) jakieś propozycje:P?i jakby ktoś miał inne uwagi co do kolorów i światła (v-ray light, v-ray 1.5 adv) to mile widziane:

wiz1qt1.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 778
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mysle ze moze z tego wyjsc jakas ciekawa wizualizacja ale musisz posiedziec jeszcze ...

Napisano

z proporcjami pojechałeś... Kadr nieciekawy; to ma być pokój czy regał? Ten czerwony daje po oczach...

Napisano

Książki po prawej są bardzo ładnie prosto poukładane (rzadko kto ma po 5 takich samym książek :) ). Te miseczki czy co to tam jest to pod książkami i nad są również takie same i są tak samo ułożone (taki sam kąt itp.) Uchwyty od szafek bym bardziej zaokrąglił (chyba, że się na czymś wzorujesz i są tam taki :P ) O kolorze czerwonym już nic nie powiem ponieważ mnie wyprzedzili. To było by tyle ode mnie.

Życzę powodzenia.

Napisano

pierwszy krok to na dół z saturacją i maerił czerwony zrób ovveride z białym w GI slocie. potem cokolwiek zobaczę w tym poza czerwienią to powiem więcej:D