Napisano 2 Luty 200916 l Autor dzięki za odkopanie tematu:P co do renderów kiedyś na pewno będą (chyba), aktualnie brak pomysłu na scenerie brak skończonego modelu, więc proszę o cierpliwość
Napisano 2 Luty 200916 l ja tam sie duzo nie znam, ale mi sie wydaje zle symetria zrobiona. bo wyraznie widac, zwlaszcza z tylu to przeciecie na pol... chyba ze to tak ma byc? bo reszta modelu miażdy czache :D albo sie to na koncu niweluje... tez to mam tyle, że ja nie wiem jak sie pozbyc :P EDIT: mój błąd, przepraszam. dzieki Creative :P Edytowane 2 Luty 200916 l przez pads
Napisano 2 Luty 200916 l pads: wiesz.. jak nie jestes pewien to looknij w necie na fotki i bedziesz wiedzial... ;) JA tez sie dolaczam do wolania o rendery :)
Napisano 3 Luty 200916 l no autko wypas to wiesz i ja też czekam na rendery :) tylko koła coś małe :D
Napisano 3 Luty 200916 l stary...:) lubie wracac do tej siateczki :) Niby taka niepozorna... ale SEXY :)
Napisano 10 Maj 200915 l Autor odkopuje, kiedy rendery o co się dzieje z modelem, będzie wnętrze? po co to odkopujesz jak coś zrobię nowego to napewno dam to tu,
Napisano 11 Maj 200915 l Ładny model wybrałeś. Siatki, również ci ładnie wyszły. Czekam na renderek. :)