mrkrzysiek Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 dzięki za odkopanie tematu:P co do renderów kiedyś na pewno będą (chyba), aktualnie brak pomysłu na scenerie brak skończonego modelu, więc proszę o cierpliwość
pads Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 (edytowane) ja tam sie duzo nie znam, ale mi sie wydaje zle symetria zrobiona. bo wyraznie widac, zwlaszcza z tylu to przeciecie na pol... chyba ze to tak ma byc? bo reszta modelu miażdy czache :D albo sie to na koncu niweluje... tez to mam tyle, że ja nie wiem jak sie pozbyc :P EDIT: mój błąd, przepraszam. dzieki Creative :P Edytowane 2 Luty 2009 przez pads
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 pads: wiesz.. jak nie jestes pewien to looknij w necie na fotki i bedziesz wiedzial... ;) JA tez sie dolaczam do wolania o rendery :)
trosiek Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 no autko wypas to wiesz i ja też czekam na rendery :) tylko koła coś małe :D
SereCk Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 stary...:) lubie wracac do tej siateczki :) Niby taka niepozorna... ale SEXY :)
dynia Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 odkopuje, kiedy rendery o co się dzieje z modelem, będzie wnętrze? 1
mrkrzysiek Napisano 10 Maj 2009 Autor Napisano 10 Maj 2009 odkopuje, kiedy rendery o co się dzieje z modelem, będzie wnętrze? po co to odkopujesz jak coś zrobię nowego to napewno dam to tu,
Soul Master Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Ładny model wybrałeś. Siatki, również ci ładnie wyszły. Czekam na renderek. :)
Rekomendowane odpowiedzi