krystianm1 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Zacząłem właśnie modelować karabin maszynowy MG 42. Na razie mam kolbę: Siatki: Proszę o oceny i krytykę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 miejscami zbyt gesta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 zrób troche więcej zanim wrzucisz, bo komentowanie samej kolby to wiesz... postaraj sie troszke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 A jak siatka ? Gdzie popełniłem błędy? Jakieś wskazówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Wg mnie siatke masz zbyt gesta i tak jak napisal kliment, nie ma tu poki co, co komentowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 Poprawiłem trochę siatkę: Wiem ze niema co komentować ale wstawiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Powiem Ci że siatka wygląda lepiej, ale sama kolba ładnie wyglądająca, to za mało... :) Uploadnij więcej, wiem że tam w domu na dysku kisisz całkiem ładną prace :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 ładnie się prezentuje, na razie ładny model, zrób więcej szczegółów i pokaż siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 HMm, mógłbys wrzucić referkę na jakiej się wzorujesz, z tego co patrzyłem to na kolbie nie ma takich kantów chyba , raczej tak ładnie zaokrąglona jest, ale mogę się mylić, może robisz inny model jakiś, porównywałem z tą fotką : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 8 Listopad 2008 Autor Share Napisano 8 Listopad 2008 Przyjrzyj się: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 owszem, ale to nie jest az tak bardzo podkreslone i zaostrzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 8 Listopad 2008 Autor Share Napisano 8 Listopad 2008 Da się poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Zdecydowanie do poprawy... swiatło sie odbija w ten sposób jak pokazałes, ale ta kolba jest obła bez wyraźnego kantu, uwierz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Mały Update: Narazie brakuje mu dużo rzeczy i szczegółów. A i kolby zapomniałem poprawić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Podoba mi się. Ładny model. Pokaż siatkę. Szczególnie przedniej części broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Podoba mi się. Ładny model. Pokaż siatkę. Szczególnie przedniej części broni. Proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi