Napisano 4 Listopad 200816 l Zacząłem właśnie modelować karabin maszynowy MG 42. Na razie mam kolbę: Siatki: Proszę o oceny i krytykę :)
Napisano 5 Listopad 200816 l zrób troche więcej zanim wrzucisz, bo komentowanie samej kolby to wiesz... postaraj sie troszke ;)
Napisano 5 Listopad 200816 l Wg mnie siatke masz zbyt gesta i tak jak napisal kliment, nie ma tu poki co, co komentowac
Napisano 6 Listopad 200816 l Autor Poprawiłem trochę siatkę: Wiem ze niema co komentować ale wstawiłem :)
Napisano 7 Listopad 200816 l Powiem Ci że siatka wygląda lepiej, ale sama kolba ładnie wyglądająca, to za mało... :) Uploadnij więcej, wiem że tam w domu na dysku kisisz całkiem ładną prace :E
Napisano 8 Listopad 200816 l ładnie się prezentuje, na razie ładny model, zrób więcej szczegółów i pokaż siatkę :)
Napisano 8 Listopad 200816 l HMm, mógłbys wrzucić referkę na jakiej się wzorujesz, z tego co patrzyłem to na kolbie nie ma takich kantów chyba , raczej tak ładnie zaokrąglona jest, ale mogę się mylić, może robisz inny model jakiś, porównywałem z tą fotką :
Napisano 8 Listopad 200816 l Zdecydowanie do poprawy... swiatło sie odbija w ten sposób jak pokazałes, ale ta kolba jest obła bez wyraźnego kantu, uwierz :)
Napisano 11 Listopad 200816 l Autor Mały Update: Narazie brakuje mu dużo rzeczy i szczegółów. A i kolby zapomniałem poprawić ;/
Napisano 11 Listopad 200816 l Podoba mi się. Ładny model. Pokaż siatkę. Szczególnie przedniej części broni.
Napisano 11 Listopad 200816 l Autor Podoba mi się. Ładny model. Pokaż siatkę. Szczególnie przedniej części broni. Proszę: