Gość eversun Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 Witam, Trwają prace nad odświeżeniem naszej strony eversun.com.pl Powstała nowa grafika. Mogę prosić o ocenę. Góra z urządzeniami będzie flash-owa , przesuwana. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi. Dodam jeszcze link do pliku. http://www.eversun.pl/images/Eversun_strona_produkt_23.10.08.jpg
polon Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 no mnie to nie przekonuje, po pierwsze kolorystyka, wejdz na kuler.adobe.com i poszukaj interestującego zestawu, widze ze baner to cos na wzor apple.com, pomysl dobry ale zrob to dokladniej, te solary to wygladają jak takie trumny z oswietleniem w tej chwili :P dół strony do poprawy
wink25 Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Witam. Zgadzam się z Polonem fatalnie dobrane kolory, zastanów się co współgra z niebieskim i zrób teksty w tym kolorze. Koniecznie zrób też Stopke. No i jeszcze błąd który do niedawna sam popełniałem ;] interlinia tekstu jest za mała ustaw 18 px - 22 px. Ps. Ciekawy pomysł na przewijanego topa strony. Podoba mi się ;].
Gość User190 Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Może nie fatalnie, ale mogłoby być lepiej. Wartościujcie :P
torm Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Mi się podoba, szczególnie góra. Reszta też ok, tylko zastąpiłbym czymś pomarańczowy(?) kolor.
sand Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 wg mnie na tle innych prac wrzucanych tutaj na forum ten projekt jest niezły. Co nie oznacza, że jest dobry. Dużo do poprawy. 1. Menu nad topem nie widoczne -> trudna nawigacja. 2. Pole wyszukiwarki dla nie doświadczonego użytkownika zupełnie nie widoczne. 3. Kolory - to już koledzy napisali. 4. Nie kumam rozłożenia treści. Gdzie będzie menu jak się kliknie np. Kosmetyki? 5. Prawa strona - ciasna i nie czytelna. 6. Treść główna - zrób bez aa. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi