Napisano 6 Listopad 200816 l Witam, Trwają prace nad odświeżeniem naszej strony eversun.com.pl Powstała nowa grafika. Mogę prosić o ocenę. Góra z urządzeniami będzie flash-owa , przesuwana. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi. Dodam jeszcze link do pliku. http://www.eversun.pl/images/Eversun_strona_produkt_23.10.08.jpg
Napisano 7 Listopad 200816 l no mnie to nie przekonuje, po pierwsze kolorystyka, wejdz na kuler.adobe.com i poszukaj interestującego zestawu, widze ze baner to cos na wzor apple.com, pomysl dobry ale zrob to dokladniej, te solary to wygladają jak takie trumny z oswietleniem w tej chwili :P dół strony do poprawy
Napisano 10 Listopad 200816 l Witam. Zgadzam się z Polonem fatalnie dobrane kolory, zastanów się co współgra z niebieskim i zrób teksty w tym kolorze. Koniecznie zrób też Stopke. No i jeszcze błąd który do niedawna sam popełniałem ;] interlinia tekstu jest za mała ustaw 18 px - 22 px. Ps. Ciekawy pomysł na przewijanego topa strony. Podoba mi się ;].
Napisano 21 Listopad 200816 l Mi się podoba, szczególnie góra. Reszta też ok, tylko zastąpiłbym czymś pomarańczowy(?) kolor.
Napisano 22 Listopad 200816 l wg mnie na tle innych prac wrzucanych tutaj na forum ten projekt jest niezły. Co nie oznacza, że jest dobry. Dużo do poprawy. 1. Menu nad topem nie widoczne -> trudna nawigacja. 2. Pole wyszukiwarki dla nie doświadczonego użytkownika zupełnie nie widoczne. 3. Kolory - to już koledzy napisali. 4. Nie kumam rozłożenia treści. Gdzie będzie menu jak się kliknie np. Kosmetyki? 5. Prawa strona - ciasna i nie czytelna. 6. Treść główna - zrób bez aa. Pozdrawiam