Skocz do zawartości

Pojazd 3D: ford Mustang

guufox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O ile się nie mylę to korzystasz z Digital Tutors bo widzę charakterystyczną siateczkę dla tego tutoriala :)

W sumie ja też go oglądałem, ale wole bazować na kilku tutorialach(tylko główne zarysy :D), bluepriny, oraz własne zdolności :]

Może mi się wydaje ale tło nie pasuje do tego lśniącego mustanga, albo to taka twoja wola, nie wiem, osobiście nie lubię łączyć czegoś wypolerowanego czegoś co nie wygląda na realistyczne (zbyt czysty w twoim przypadku) z czymś (zdjęcie) co jest bardzo realistyczne, brudne :)

Ale twoja wola panie, rób jak uważasz, to tylko moja opinia :D

Model nawet niewyglada najgorzej pewnie specom sie nie spodoba ale jak dla przecietnego czlowieka to nawet wmiare fajny tylko render psuje calosc. Najbardziej to raza swiatla to niebieskie i zolte fatalnie wyglada wsumie te przezroczyste tez popraw to. A i jeszcze jedno opony cos nie teges jakby rozwalone nie polaczone ze soba albo ci poprostu felga przebija i przechodzi przez opone i dlatego tak dziwacznie to wyglada.

Ale może ujmę to tak "WIP" - Work In Progres? Powiedz mu co ma poprawić, ale nie oceniaj nieskończonego modelu :)

To co jest to fajnie, ale opony czy złote, lub niebieskie punkty, są w trakcie tworzenia prawdopodobnie, więc dlatego jest to w dziale WIP :)

Myślę że się nie będziemy kłócić bo zwróciłem tylko uwagę na to że ty w połowie prac zaczynasz ocenę :) Zaczekaj z tym do końca :D

Dlaczego lipa z twojego modelowania? Modeluj dalej, zobaczymy co na koniec wyjdzie :)

Nie chwaląc się ja też go modeluje, jak skończymy, to porównamy prace, to co że są głownie opierane na tutorialach, w końcu kiedyś trzeba się nauczyć :)

nowe.jpg

troche lipali to wyszlo :) nie widzielem jak zwiekszyc rowki w drzwiach wiec je po chamsku zeskalowalem, nic w tutku nie bylo na ten temat, moze przy renderze trza bylo cos podkrecic zeby te laczenia byly bardziej widoczne? :/