guufox Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 takie cosik mi sie wyrenderowalo i wymodelowalo. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Na razie wyglada jak resorak. Przynajmniej tak wyglada na tym renderze. Sam model wyglada na zbyt krotki, ale mozliwe ze to wina prezentacji. Pokaz siateczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Też mi się wydaje że model jakiś nieproporcjonalny, może pokaż inne ujęcia i siatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 robie z bluprinta, to nie moze byc za krotki :) - chyba ;) Wogole robie to z tutka wiec, na sztuke tak sobie probuje, to pierwszy wozik. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 O ile się nie mylę to korzystasz z Digital Tutors bo widzę charakterystyczną siateczkę dla tego tutoriala :) W sumie ja też go oglądałem, ale wole bazować na kilku tutorialach(tylko główne zarysy :D), bluepriny, oraz własne zdolności :] Może mi się wydaje ale tło nie pasuje do tego lśniącego mustanga, albo to taka twoja wola, nie wiem, osobiście nie lubię łączyć czegoś wypolerowanego czegoś co nie wygląda na realistyczne (zbyt czysty w twoim przypadku) z czymś (zdjęcie) co jest bardzo realistyczne, brudne :) Ale twoja wola panie, rób jak uważasz, to tylko moja opinia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Model nawet niewyglada najgorzej pewnie specom sie nie spodoba ale jak dla przecietnego czlowieka to nawet wmiare fajny tylko render psuje calosc. Najbardziej to raza swiatla to niebieskie i zolte fatalnie wyglada wsumie te przezroczyste tez popraw to. A i jeszcze jedno opony cos nie teges jakby rozwalone nie polaczone ze soba albo ci poprostu felga przebija i przechodzi przez opone i dlatego tak dziwacznie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Ale może ujmę to tak "WIP" - Work In Progres? Powiedz mu co ma poprawić, ale nie oceniaj nieskończonego modelu :) To co jest to fajnie, ale opony czy złote, lub niebieskie punkty, są w trakcie tworzenia prawdopodobnie, więc dlatego jest to w dziale WIP :) Myślę że się nie będziemy kłócić bo zwróciłem tylko uwagę na to że ty w połowie prac zaczynasz ocenę :) Zaczekaj z tym do końca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 czyli lipa z mojego modelowania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 dobrze jest modeluj dalej ile wlezie ,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 po audi TT teraz bedzie wysyp mustangow:D Model spox, widac ze prerabiasz tutka krok po kroku....dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 wyluzujcie troche :P oceniam to co widze jesli autor bedzie to jeszcze zmienial to dobrze a ja czekam na upa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Dlaczego lipa z twojego modelowania? Modeluj dalej, zobaczymy co na koniec wyjdzie :) Nie chwaląc się ja też go modeluje, jak skończymy, to porównamy prace, to co że są głownie opierane na tutorialach, w końcu kiedyś trzeba się nauczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 troche lipali to wyszlo :) nie widzielem jak zwiekszyc rowki w drzwiach wiec je po chamsku zeskalowalem, nic w tutku nie bylo na ten temat, moze przy renderze trza bylo cos podkrecic zeby te laczenia byly bardziej widoczne? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi