sand Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Dzis skończyłem taki wstępny projekt. Jako, że podobał się wszystkim w studiu to chciałbym pokazać go też tutaj i dzieki waszym uwagom go doszlifować.
Johny Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 znaczek pod "Warszawska Izba Turystyki" odstaje, nie pasuje tam
polon Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 rozplanowanie treści ( co uwzam za kluczowe) jest dobre, to najwazniejsze, co od grafiki to wszystko pod główką jest ok, natomiast sama glowka taka średnia, to menu jest średnie
Knysha Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Miłe, pastelowe kolory. Dobrze przemyślany układ, typografia w porządku. Popracowałbym jeszcze nad głównym menu.
Gość User190 Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Jestem na tak :) Brakuje mi tylko jakiegoś mocniejszego akcentu w stronie, ale i tak jest ładnie :)
wink25 Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 No cóż rad na pewno nie bede ci dawał bo wszystko jest ok, jedynie jako widz mogę powiedzieć, że troszke odstrasza mnie kolor tła. ładnie się komponuje z innymi kolorami jednak jest trioche taki smutny. Może jeszcze zrobiłbym większe marginesy, żeby rozdzielić troche elementy tresci, ale to już rzecz gustu ;].
Shegy Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Lay bardzo mi się podoba, świetnie dobrane kolory i rozmieszczenie treści też niczego sobie, jedyne co kuje mnie w oczy to odstające logo warszawskiej izby turystyki. pozdro, Shegy
Rekomendowane odpowiedzi