Napisano 7 Listopad 200816 l Dzis skończyłem taki wstępny projekt. Jako, że podobał się wszystkim w studiu to chciałbym pokazać go też tutaj i dzieki waszym uwagom go doszlifować.
Napisano 7 Listopad 200816 l rozplanowanie treści ( co uwzam za kluczowe) jest dobre, to najwazniejsze, co od grafiki to wszystko pod główką jest ok, natomiast sama glowka taka średnia, to menu jest średnie
Napisano 7 Listopad 200816 l Miłe, pastelowe kolory. Dobrze przemyślany układ, typografia w porządku. Popracowałbym jeszcze nad głównym menu.
Napisano 8 Listopad 200816 l Jestem na tak :) Brakuje mi tylko jakiegoś mocniejszego akcentu w stronie, ale i tak jest ładnie :)
Napisano 10 Listopad 200816 l No cóż rad na pewno nie bede ci dawał bo wszystko jest ok, jedynie jako widz mogę powiedzieć, że troszke odstrasza mnie kolor tła. ładnie się komponuje z innymi kolorami jednak jest trioche taki smutny. Może jeszcze zrobiłbym większe marginesy, żeby rozdzielić troche elementy tresci, ale to już rzecz gustu ;].
Napisano 13 Listopad 200816 l Lay bardzo mi się podoba, świetnie dobrane kolory i rozmieszczenie treści też niczego sobie, jedyne co kuje mnie w oczy to odstające logo warszawskiej izby turystyki. pozdro, Shegy