torm Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Świetne niestandartowe podejście do tematu :)
Gość slay Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Chodź na 3d się nie znam (ale staram się to zmienić) to powiem że praca świetna. Dużo szczegółów i widać naprawdę piękne podejście do tematu. Brawo.
N1CO Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 Też niestety na 3d się nie znam ale jak widzę coś takiego (jak i zresztą całą masę tych prac Waszych) to "damn me!" Powinieneś brać udział przy tworzeniu Fallouta, Stalkera, Metra i kto wie, czego jeszcze :P P.S. Jako, że to mój pierwszy post to chciałem się serdecznie przywitać jako "raczkujący w 3d", a właściwie obecnie zachwycający się Waszymi pracami ;) Pozdrawiam, N1CO
Pygmy Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Świetna praca... A przecież ja już ją widziałem jakieś dwa/trzy miesiące temu na londyńskim lotnisku w jakimś 3dcg magazynie... (przypomnij jakim) Pozdrawiam, więcej takich dzieł.
Selena Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 świetna pracka, świetny klimat:) nic dodać nic ująć, trafiłeś w mój gust:D
Rekomendowane odpowiedzi