torm Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Świetne niestandartowe podejście do tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość slay Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Chodź na 3d się nie znam (ale staram się to zmienić) to powiem że praca świetna. Dużo szczegółów i widać naprawdę piękne podejście do tematu. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N1CO Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Też niestety na 3d się nie znam ale jak widzę coś takiego (jak i zresztą całą masę tych prac Waszych) to "damn me!" Powinieneś brać udział przy tworzeniu Fallouta, Stalkera, Metra i kto wie, czego jeszcze :P P.S. Jako, że to mój pierwszy post to chciałem się serdecznie przywitać jako "raczkujący w 3d", a właściwie obecnie zachwycający się Waszymi pracami ;) Pozdrawiam, N1CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygmy Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Świetna praca... A przecież ja już ją widziałem jakieś dwa/trzy miesiące temu na londyńskim lotnisku w jakimś 3dcg magazynie... (przypomnij jakim) Pozdrawiam, więcej takich dzieł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 świetna pracka, świetny klimat:) nic dodać nic ująć, trafiłeś w mój gust:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi