Kolin101 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Witam mam do zaprezentowania mój budynek do gry Slincer: The Game : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76693d3468006f67.html > miniaturka > Domek ma około 9 tys trisów ale jeszcze będę tą liczbę zmniejszał. A i jeszcze te: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 początek dobry jeżeli to ma być ruina to telewizor nie pasuje przednia ściana zapewne będzie jeszcze zmieniana,bo deski są pod złym kontem mniej luzu między deskami ale wielki szacunek że tworzysz grę ! ja też pracuję nad grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 Telewizor nie ma jeszcze tekstur więc nie pasuje a co do przedniej części to wiem że trochę tam tego za dużo jak do innych ścian i dziś po szkole będę i TV teksturował i tą przednią ścianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Rozrzuć te deski bardziej. Dom wygląda, jakby coś porządnie nim wstrząsnęło, a ledwie stracił prawie co drugą deskę a pozostałe grzecznie opadły. Tekstury też mogły być bardziej urozmaicone. Dach daj większy bo teraz wygląda jak zdemolowana wersja czegoś takiego]/url]. Podpatrz więcej zdemolowanych domów, bo to jeszcze nie 'to'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 9 tys trisow?!?! to wiec jak - ten domek bedzie glowna postacia w grze czy co? ;) siatke prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 Na te trisy to tak ogólnie to się dach wysilił żeby ich pozbierać a siatkę dam jak zrobię poprawki. A i jesze dam też screena jak domek w grze zaimpletowany się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 CZy mi się zdaje czy wszystkie dechy to ocobne obiekty 0_o?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 Tylko te z przodu. Te po bokach to box pocięty. Ale ta przednia ściana będzie zmieniona więc możecie na nią nie patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Hmmm daj siatke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 Dam jak skończe a właśnie się za to zabrałem. Myślę że w ciągu 40min skończe (chyba że tekstur nie znajdę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Hm mysle ze byloby lepiej jak bys przod zrobil tak jak boki, czyli wylamane deski bo teraz troszke wyglada jakby cala sciana sie rozwalila a deski zostaly przybite. Jesli takie bylo zalozenie to ok jesli nie to moglbys sprobowac zrobic tak jak napisalem na poczatku. Sprobuj troszke zmienic tez kolorystyke desek sa teraz zbyt jednolite te od dolu moga byc ciemniejsze(wiadomo od ziemi idzie wilgoc wszelakie zabrudzenia: piasek, otarcia itp). Co do tekstury blaszki troche zbyt zblurowana, moze jakis szarpen?:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 18 Listopad 2008 Autor Share Napisano 18 Listopad 2008 Raczej dużo już nie poprawie bo wczoraj otatnie poprawki dałem i już zleceniodawca przyjął model. Może jak coś mi się uda wykombinować miezy tym co teraz robię to dam mu poprawioną wersję. A co do przodu to duże zmiany (trochę miejsca zajęte wybitą szybą) i więcej ciut desek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi