tiger250 Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Witam, mam do oceny prosty layout dla ogniska plastycznego. Chodziło o to żeby było szybko i prosto :) Chętnie wyslucham wszelkich uwag co można by zmienić lub poprawić, samemu jakoś trudno ocenić swoje prace...ja odnosze wrażenie, że chyba przesadziłem z tym pomarańczowym kolorem :)
Knysha Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Szybko - i to widać. Paskudny top i menu - przypomina wesołe lata 60-te. Typografia kompletnie do wymiany.
Shegy Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Witam, w 100% zgadzam się z Knyshą, co do pomarańczowego koloru to faktycznie trochę przesadziłeś, mnie osobiście aż kuje w oczy. Odnośnie samej kolorystyki to polecam bardzo fajne narzędzie: http://kuler.adobe.com/ można tam znaleźć naprawdę świetne zestawy kolorów. Może pomoże ci w kolejnych projektach. pozdro, Shegy
wink25 Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Ja myśle, że jakbś troszke ztonował te kolory to by tak nie waliły po oczach, ale najlepiej było by dobrać ciekawszy zestaw kolorów. Ogólnie stronka ciekawa podobna troche do mojej prywatnej strony www, więc podoba mi się. Tylko te kontrasty są za mocne i to nie tylko w tekście, ale i w nagłowkach. Pozdrawiam :].
mirach Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Moze to przez to ze mnie teraz glowa boli, ale patrzenie na ta strone bylo bardzo bolesne. Kolory straaasznie wala po oczach. Jesli to ma byc strona z duza iloscia tekstu, to w zasadzie cala kolorystyka do wymiany, bo nie wyobrazam sobie dluzszego posiedzenia przed nia.
polon Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 mi sie nie włącza jpg duży :( chłopak sie stara ale widac ze 3d fajne ma w folio
tiger250 Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 Hej, dzieki za komentarze i sugestie co do zmian :) fakt ze layout powstal w jakies 20 minut pewnie mnie nie tlumaczy :D Kolory faktycznie zmienie bo przy dluzszym patrzeniu na to naprawdę bolą oczy...
wink25 Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 a mnie sie strony pomyliły, ale w sumie komentarz do tej dałbym taki sam ;]. spróbuj na początek może powzorować się na jakichś stronach. Pozdrawiam ;].
Rekomendowane odpowiedzi