zielony Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Czy 3dsmax 9 i 2009 to jest ta sama wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Krótka piłka! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy 3dsmax 9 - jest wcześniejszą wersją i jak dla mnie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 A czy różnice między wersjami są duże? Pytam bo w księgarni jest książka do wersji 9 a do ściągnięcia jest tylko wersja 2009 a i ja mam vistę na kompie więc starsze wersje nie wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Krótka piłka! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba Pratchet pisal ze naduzywanie wykrzyknika wskazuje na problemy z osobowoscia. zielony: jak dla poczatkujacego zmiany sa minimalne. Max 9 na viscie ruszy z service packiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 to chyba Pratchet pisal ze naduzywanie wykrzyknika wskazuje na problemy z osobowoscia. . Nie to inna historia bo jak napisałem samo słowo "NIE" to mi wyskoczyło, że za mało znaków ma wiadomość. Więc musiałem czymś nadrobić, Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 to chyba Pratchet pisal ze naduzywanie wykrzyknika wskazuje na problemy z osobowoscia. Terry Pratchet? On pisze bajki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 (edytowane) Ale wedle hasła na plakacie: "bawią y uczą". :D Edytowane 15 Listopad 2008 przez Shogun 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Jak dla mnie wiecej w tych bajkach prawdziwych odnosnikow do rzeczywistosci niz w wystapieniach politykow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 No bo politycy sa bardziej oderwani od rzeczywistosci i ich bajki sa dalej od naszego swiata, niz swiat dysku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi