Napisano 13 Listopad 200816 l Krótka piłka! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy 3dsmax 9 - jest wcześniejszą wersją i jak dla mnie wystarczy.
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor A czy różnice między wersjami są duże? Pytam bo w księgarni jest książka do wersji 9 a do ściągnięcia jest tylko wersja 2009 a i ja mam vistę na kompie więc starsze wersje nie wchodzą w grę.
Napisano 14 Listopad 200816 l Krótka piłka! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba Pratchet pisal ze naduzywanie wykrzyknika wskazuje na problemy z osobowoscia. zielony: jak dla poczatkujacego zmiany sa minimalne. Max 9 na viscie ruszy z service packiem.
Napisano 14 Listopad 200816 l to chyba Pratchet pisal ze naduzywanie wykrzyknika wskazuje na problemy z osobowoscia. . Nie to inna historia bo jak napisałem samo słowo "NIE" to mi wyskoczyło, że za mało znaków ma wiadomość. Więc musiałem czymś nadrobić, Pozdro
Napisano 14 Listopad 200816 l to chyba Pratchet pisal ze naduzywanie wykrzyknika wskazuje na problemy z osobowoscia. Terry Pratchet? On pisze bajki :)
Napisano 15 Listopad 200816 l Ale wedle hasła na plakacie: "bawią y uczą". :D Edytowane 15 Listopad 200816 l przez Shogun 3D
Napisano 15 Listopad 200816 l Jak dla mnie wiecej w tych bajkach prawdziwych odnosnikow do rzeczywistosci niz w wystapieniach politykow ;)
Napisano 15 Listopad 200816 l No bo politycy sa bardziej oderwani od rzeczywistosci i ich bajki sa dalej od naszego swiata, niz swiat dysku :)