D4D4L Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 (edytowane) Siemka Taki o to model, osobiście bardzo mi się podoba i jestem baaardzo zadowolony z rendera :) Mozę w przyszłości strzele jeszcze kilka renderów :) By D4D4L P.S. Studio stylizowane ;) Edytowane 14 Listopad 2008 przez D4D4L
Kedzior Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Witam :) Gdyby nie wiele krzywizn w siatce, szczególnie okolice zderzaka,dziwna perspektywa oraz bardzo matowa powierzchnia blachy i okien,brak refleksów i słaby kontrast, to było by więcej niż dobrze, bo klimat jest i daleka jak sie patrzy to wszystko tip top a z bliska wyłazi wiele niedoróbek. Pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 pogiąłeś go bardziej niż ja swojego, a to sztuka;)
D4D4L Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 Heya O wy jeszcze nie spicie no no ;] Kedzior - E humh krzywizny hehe ciekawe :) Blacha jest normalna taka jak w Mitsu z poprzedniego projektu ;) To oświetlenie jest takie slotko miękkie :) Wspomniałeś coś o kontraście... tzn ? Xiz0r - Nie dołuj...2 bugi nie jest tak źle ;) Pozdr
keraj37 Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 fajny samochod wybrales, niestety nie znam sie na samochodach ale chyba popwlenie tez jeden dziaki takim pracom jak ta, dodajesz skrzydel.
Stachu Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 dlamnie świetny render, naprawde nie mam pojecia jak ty to robisz :P
patry Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Światło ustawiłeś w taki sposób, że auto wygląda na bardzo pokrzywione... O, i lakier nie przypomina lakieru... Jak dla mnie bardzo fajnie wyszły tylko koła i światła ;)
Rekomendowane odpowiedzi