Napisano 18 Listopad 200816 l Od dziś w sieci dostępny jest nowy trailer STAR TREK Trailer dostępny w Full HD: http://www.apple.com/trailers/paramount/startrek/index.html Edytowane 18 Listopad 200816 l przez Lis
Napisano 18 Listopad 200816 l mnie zachecilo :) ale pewnie bedzie gniot, coz efekty zawsze mozna poogladac :D
Napisano 18 Listopad 200816 l Autor Robi to gostek od lostów. Lości się mu udali, zobaczymy czy tylko to :) Może wyjść coś bardzo fajnego jak i mega gniot. Obsada jak i pomysł rewitalizacji Original Series dają duże możliwości. No nic. Pozostaje mieć nadzieję :)
Napisano 18 Listopad 200816 l True. Ale po tym jak utrącili jedynego znośnego Treka (Enterprise) to wygląda mi na to że to będzie coś kompletnie nie dla fanów, ale dla pozyskania nowej publiczności (czytaj: koszmarny gniot)
Napisano 18 Listopad 200816 l chyba chca zrobic z tego kolorowe starwarsy :/ ale trzeba byc optymista, poczekamy, zobaczymy
Napisano 18 Listopad 200816 l Dla mnie to wyglada jak beverly hills 90210 czy inny high school musical tyle ze w kosmosie. No takich ladnych chlopcow wybrali do glownych rol ze ja osobiscie nie moge na to patrzec. Moim zdaniem to jeszcze wiekszy skok na kase niz zwykle. To ja juz wole hulka i nawet silver surfera, przynajmniej nic nie udaja. A to, to taki udawany star trek. Notabene nie jestem fanem zanego filmu ani postaci ktore wymienilem.
Napisano 18 Listopad 200816 l No film do kitu, w ogole tandeta jak nie wiem co... LUDZIE!!! Film wyjdzie w maju przyszlego roku, nie wiele (w sumie to nic konkretnego) nie wiadomo a co niektorzy juz go spisuja na straty. Staje sie oceniany nim go skonczono... Jak tak mozna??
Napisano 19 Listopad 200816 l Jeżeli trailer ma oddawać ducha filmu, to moim zdaniem komentaże są na miejscu. Podobnie jak Luki od razu zobaczyłem BH90210 i kilka innych gniocików gdzie śliczne młodzieniaszki dawały po oczach na przemian z efektami specjalnymi. Jak można sobie wyobrazić oddanie Enterprise w ręce takiej gównarzerii? Dla mnie i tak nic nie przebije ST VI. A tam dziadki grały ;)
Napisano 24 Listopad 200816 l zapowiada się niezłe kino akcji, dobra fabuła, dużo fajnych kadrów, obym się nie zawiódł
Napisano 28 Listopad 200816 l Zobaczymy jak będzie wyglądać sama historia...ale mnie Trailer zachęcił... Może byc fajna zabawa w kosmosie...:) Nie oceniajmy książki po okładce...czy coś tam...
Napisano 29 Listopad 200816 l Beverly Hills, to pół biedy, ale te walki w kosmosie są jak w star wars. W star treku nigdy tak nie było. Zawsze wystrzeliwali rakietę i przez parę minut wpatrywali się w ekrany czy dotarła do celu. ;)
Napisano 2 Grudzień 200816 l Zawsze wystrzeliwali rakietę i przez parę minut wpatrywali się w ekrany czy dotarła do celu. ;) To nuda troche o_O