mileS Napisano 19 Listopad 2008 Napisano 19 Listopad 2008 (edytowane) Może na wysokim poziomie to nie stoi , ale pokaże bo miło mi się nad tym pracowało . Zresztą pomysł zaczerpnięty z jakiegoś obrazka w internecie . Duża rozdziałka Edytowane 19 Listopad 2008 przez mileS
keraj37 Napisano 19 Listopad 2008 Napisano 19 Listopad 2008 czyzbys chcial przez ta prace powiedzec: " Swiat jest do du.y"? :D Od razu sie rzucac w oczy brak aa - albo przynajmniej sie wysypal albo zle ustawienia. Materialy: zle po prostu jest ten metal - zbyt prosty przez co siwatlo sie odbija jednorodnie. Ale od strony artystycznej nie patrzac na rzemioslo to bravo!
mileS Napisano 19 Listopad 2008 Autor Napisano 19 Listopad 2008 No właśnie mnie to boli że z tym materiałem nie umiem sobie poradzić . Może jeszcze wieczorem poczytam i dam 2 wersje już bardziej dociągniętą
adam_m Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Nogę od globusa zrób drewnianą, bo teraz wygląda jakbyś "całość" umieścił w wazonie ;)
Temporal Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Pomysl fajny wykonanie gorsze. Napisa malo widoczny zlewa sie. Slabo oswietlone polowe globusu prawie ze nie widac dziwne odbicia na podstawce.
J|L Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 hehe niezły pomysł.... ale parę niedorubek o których już wspomieli przedmówcy moglbys porprawic i bylo by super pozdro
JmTm00 Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 hehe....pamietam jak ta reklama wisiala na bilbordach jak bylem smykiem jakoś :D "palenie jest do d...py"...czyli....pomyslu nie ma co oceniać....a wykonanie,hm....myślę ze mogłbyś pokazać to jeszcze mniej subtelnie (wisz...mało tych pośladków tam ;) bo swiat to nie pośladeczki tylko "d...pa wielka i obrzydliwa i wszystko z nią związane"...mysle ze to by bardziej za gardło ruszylo...
Shogun 3D Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 W Obcym IV Ron Perlman wypowiada kwestię: "Earth... What a shit hole..." Nic dodać, nic ująć. :D
Chalek Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Nie podoba mi sie. ja rozumiem, ze to mialo byc proste, ale ale slabawo to wyglada. Model: nic sie nie da powiedziec, poza tym, ze jakos krzywo to wyglada, materialy bieda, swiatlo sie jakos broni na tle reszty. Koncepcja tez do mnie nie trafia, ale to juz inna sprawa...
mileS Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 adam_m -> Dobra zobaczymy co da się zrobić ;) Temporal -> Co do oświetlenia to chodziło mi właśnie o to by część modelu była w mroku. J|L -> Dzięki JmTm00 -> Hehe nie chciałem przesadzić ;] pomysł rzeczywiście nie mój ale mimo wszystko chciałem się tym pobawić . Shogun 3D -> dzięki Chalek -> Cóż , nie mówiłem że będzie się komuś podobać . Dzięki za opinie .
Kuciel Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 hehe smieszne :) poprawil bym na twoim miejscu noge bo taka kiczowata troche :P
DraB Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Materiał podstawki zepsuł cały efekt:p nom Ispiracja? :)
mileS Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 Hah mi się wydaje czy polska jest tak mniej więcej w miejscu kakaowego oka :D ? Tzn . Trochę wyżej , tak jak się kanion zaczyna .. Na razie nie mam nawet chęci przy tym grzebać , ale pożyjemy zobaczymy :D
tob01 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 oko Saurona brzmi lepiej :P mógłbyś poprawić, tą podstawke, to raczej chwila..
Kuciel Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 przydal by sie lepszy kadr jak na poprzednim cos, mniej wiecej i mapowanie popraw na nodze bo material zdecydowanie lepszy. Teraz tlo od gory za ciemne i psuje efekt, tez do poprawy :)
Rekomendowane odpowiedzi