Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przedstawiam ukonczony projekt takiego objektu spotowo rekreacyjno hotelowego hmm cos w ten desen chyba :D. nie udalo mi sie zrobic tego jak planowalem niestety, klient nie lubi krzaczkow ani jakeis takiej ciekawszej zieleni, no wiec tyle udalo mi sie przepchac prawie na sile.. postacie 3d szpeca - ale rowniez musialy byc... coz :) ale mam nadzieje ze nie jest to najgorsze, choc pewnie bywalo lepiej. Na ostatniej wizce jakies brudy mi na zaslonach wylazly cos mi sie zdaje ze sie 2 na siebie nalozyly :/... do bani...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

uuuła bardzo ladne naprawde, i widac ze duuzo pracy wlozonej. oswietlenie fajne, tylko jedna rzecz mi nie podchodzi ta aberacja. a i na ostatnim cos sie z zaslonkami stalo. pozatym super i super roslinnosc:) gratuluje

Napisano

Śliczności, jak zwykle. Szkoda, że klient taki uparty bo obiekt naprawdę ciekawy, a te ludziki to miejscami wyglądają jak z budyniu :]

Napisano

Morph sliczne szkoda ze klient taki uparty ale jego strata:]

1 pytanko moglbys powiedziec jak ty robisz te szybki ze tka ladnei odbijaja jakis noise ?? czy cos

moglbys jedna szybke podarwoac ;] zmodyfikatorami i mat.

pozdrawiam kawal super roboty :]

Napisano

kawal niezlej roboty!.... jedyne to te postacie takie low poly... a jescze bardziej low sa chyba ich textury.... cala reszta poprostu zrywa beret, prze-kot !

pozdro

Napisano

no a zasłony oczywiście wyrastają z sufitu :D naprawdę świetna robota! te ujęcie z pokazanymi kwiatkami poprostu wymiata. świetne zioło. dobre und mocne :D

Napisano

Super wyszło. Bardzo ładne drewno, szybki i roślinność. Z firankami dałeś plamę. Nie pasuje mi, że tyle liści leży na trawie jakby to jesień była a na to nie wygląda patrząc na drzewa.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności