Morphe Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 przedstawiam ukonczony projekt takiego objektu spotowo rekreacyjno hotelowego hmm cos w ten desen chyba :D. nie udalo mi sie zrobic tego jak planowalem niestety, klient nie lubi krzaczkow ani jakeis takiej ciekawszej zieleni, no wiec tyle udalo mi sie przepchac prawie na sile.. postacie 3d szpeca - ale rowniez musialy byc... coz :) ale mam nadzieje ze nie jest to najgorsze, choc pewnie bywalo lepiej. Na ostatniej wizce jakies brudy mi na zaslonach wylazly cos mi sie zdaje ze sie 2 na siebie nalozyly :/... do bani...
jacekdrze Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Ach Ty pesymisto Ty :) Jak zwykle super wypas
grzegerz Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 uuuła bardzo ladne naprawde, i widac ze duuzo pracy wlozonej. oswietlenie fajne, tylko jedna rzecz mi nie podchodzi ta aberacja. a i na ostatnim cos sie z zaslonkami stalo. pozatym super i super roslinnosc:) gratuluje
arev Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Śliczności, jak zwykle. Szkoda, że klient taki uparty bo obiekt naprawdę ciekawy, a te ludziki to miejscami wyglądają jak z budyniu :]
D4D4L Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Fujne jak zwykle :) Nic dodac nic ująć, swoją drogą jak robiles chwasty? te kwiatki male, 1 po 1 czy jok :>
demigod Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Morph sliczne szkoda ze klient taki uparty ale jego strata:] 1 pytanko moglbys powiedziec jak ty robisz te szybki ze tka ladnei odbijaja jakis noise ?? czy cos moglbys jedna szybke podarwoac ;] zmodyfikatorami i mat. pozdrawiam kawal super roboty :]
siwy Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Wizki jak zwykle super. Na niektórych ujęciach tylko niebo jest nie w skali i nie w perspektywie, poza tym mjód.
J|L Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 kawal niezlej roboty!.... jedyne to te postacie takie low poly... a jescze bardziej low sa chyba ich textury.... cala reszta poprostu zrywa beret, prze-kot ! pozdro
Chalek Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 dzien zywych trupow? poza tym schludnie, ujecia troche ciasnawe i klaustrofobiczne.
trosiek Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 no a zasłony oczywiście wyrastają z sufitu :D naprawdę świetna robota! te ujęcie z pokazanymi kwiatkami poprostu wymiata. świetne zioło. dobre und mocne :D
Tores Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Super wyszło. Bardzo ładne drewno, szybki i roślinność. Z firankami dałeś plamę. Nie pasuje mi, że tyle liści leży na trawie jakby to jesień była a na to nie wygląda patrząc na drzewa.
Rekomendowane odpowiedzi