Napisano 25 Listopad 200816 l Hmmm.... google twierdzi, że 2-5 grudnia w Las Vegas - więc ja odpadam, źle znosze lot samolotem ;)
Napisano 25 Listopad 200816 l hmm Las Vegas, no ja loty znoszę chyba dobrze, gorzej znosi je mój rachunek bankowy - więc podziękuję... ale łączę się w Panu z wszystkimi tamże obecnymi!
Napisano 25 Listopad 200816 l Pytam całkiem serio. Jest okazja, więc można by się zobaczyć na obcym terytorium ;) http://au.autodesk.com/
Napisano 1 Grudzień 200816 l Pozdrowienia z Vegas :) Jak tylko wroce postaram sie przygotowac krotka relacje :)Gdyby jednak znalazl sie ktos z forum niech da znac :)
Napisano 1 Grudzień 200816 l rób zdjęcia!!! i myślę że spora relacja na forncie by się przydala, wiec zapisuj wszystko pilnie.
Napisano 2 Grudzień 200816 l Oczywiscie - pstrykamy zdjecia i nagrywamy co nieco na kamerke. Organizacyjnie to jest po prostu masakra - dzisiaj net padl w calej hali, a teraz - 2h pozniej - na kazdym kompie jest juz net i wszedzie jest powylaczana mozliwosc otwierania wielu stron na raz. Rzuca sie w oczy zdecydowana przewaga osobnikow plci meskiej (stosunek jakies 100:1) i spora otylosc amerykanow. To, co mnie troche zszokowalo to spora obecnosc ludzie niepelnosprawnych i udogodnienia przygotowane dla nich - "migacze" przy wykladach, osoby pomagajace niepelnosprawnym, itd.
Napisano 3 Grudzień 200816 l W koncu cos ciekawego sie dzialo. Widzialem maxa 2010 i nowy produkt Autodesku - Newport. Te przejecia to jednak nie jest zla procedura - caly soft zaczyna ze soba scisle wspolpracowac. Wyglada to naprawde obiecujaco. Jakas relacja bedzie napewno, ale podejrzewam, ze dopiero w polowie miesiaca albo podczas swiat :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l Jesteśmy już z powrotem :) Jak tylko ogarnę wszystkie aspekty życia codziennego, postaram się wrzucić z chłopakami jakąś krótką relacyjkę :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l W sumie mamy ponad 2k fotek + filmy wideo :D :P Będzie co pokazywać :) Świetna sprawa - rejestrując się raz ma się dostęp do całego archiwum materiałów z poprzednich edycji (slajdy, lektor, broszurka). Zbieram narazie wszystkie materiały - myślę, że w okresie okołoświątecznym dopiero coś się pojawi, bo muszę nadrobić zaległości na uczelni.
Napisano 10 Grudzień 200816 l Nie wszystkie mogę pokazać ;) Poza tym to ponad 30GB danych :) Cierpliwości :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l Nie wszystkie mogę pokazać ;) Kazali wam NDA przy wejsciu podpisać ? ;)
Napisano 10 Grudzień 200816 l Tym bardziej pokazuj :) No chyba, że gdzieś w niekompletnym stroju występujesz ;)
Napisano 24 Grudzień 200816 l Przygotowałem już co nieco ;) Teraz upycham foty na serwerze i ślę do Adka relację - jeśli się uda to będzie krótka lekturka na święta :)
Napisano 30 Grudzień 200816 l Już dostępna :) http://www.max3d.pl/article.php?id=155 Zapraszam do lektury i oczywiście oglądania zdjęć :)