dirtysouth Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Witam! Jakimi sposobami mogę zrobić stały przekrój obiektu utworznego w 3ds max? Znalazłem na forum kilka tematów na ten temat, ale żaden wystarczająco mi nie pomógł, więc sam pytam. Dzięki za pomoc
zgred Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 dajesz camere, zaznaczasz clip manually i ustawiasz wartosci dla far i near.
kindlar Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Daj modyfikator SLICE. Jeśli to o to chodzi, bo przekroju takiego jak w cadzie w maxie nie zrobisz bo pracuje on na pojedyńczych powierzchniach a nie bryłach. 1
dirtysouth Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 którą kamerę? Free czy Target? Gdzie mam ją ustawić i w jaki sposób obrócić wystający z niej pseudo-ostrosłup, żeby osiągnąć efekt. Zmiane powininem zobaczyć od razu czy po renderingu? EDIT: Ok poradziłem sobie modyfikatore Slice. Ale powiedzcie mi teraz jak zasklepić dziury, które mi powstały przez cięcie?
mafida Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Dziury możesz sprubować załatać modyfikatorem cap holes. 1
Rekomendowane odpowiedzi