beatles Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Witam serdecznie! Zainstalowałem sobie próbną wersję 3ds max 2009 x64. Wszystko bardzo ładnie działa, jednak w folderze materiallibrariers mam jedynie trzy (do tego niekompletne) biblioteki materiałów (nawet nie pamiętam, czy czasem sam ich tam nie skopiowałem z mojego starego maxa). Wiecie może co jest tego przyczyną? A przede wszystkim - co zrobić by rozwiązać ten problem (nie mam skąd wziąć brakujących bibliotek - może ktoś dać mi jakiś adres, skąd można je pobrać?)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Triala zassaj oszuście jeden a nie "wersję testową"... :p Tam winny się znaleźć kompletne biblioteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatles Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Eh właśnie coś takiego mam (uwaga: miałem, bo czas się skończył i siedzę na gmaxie teraz głównie...) Więc cóż - temat nieaktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 temat nieaktualny ale w orginalnym maxie czy trialu potrafią się biblioteki czasem niezainstalować zwyczajnie i trzeba zrobić reinstalację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunRider Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 albo po prostu nie zassignowałeś renderera najzwyczajniej w świecie. Render setup>common>assign renderer. wybierasz mentala albo co tam masz zainstalowane i powinny się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatles Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Nie, nie to akurat zrobiłem, był mental. Fizycznie brakowało plików .mat czy jakoś tak (od bibliotek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi