Lukii Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 (edytowane) Witam szanowne żyri:) To mój pierwszy samochód i wiem ze mu brakuje do doskonałości :| ale mam nadzieje że z wasza pomocą uda mi się go doprowadzić do lepszego efektu. Z góry dziękuje za komentarze i pozdrawiam. Edytowane 3 Grudzień 2008 przez Lukii
M4rcus Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 (edytowane) juz widac ze cos na tylnym zderzaku swiatlo sie dziwnie nierowno odbija pokaz najlepiej siatke no ogolnie oblokalem sobie to porshe na fotkach i np. po zewnetrznej swiatel przednich blacha jest wypukla - nie wklesla, poza tym blacha przy "szparach" przechodzi lagodnie, a nie ze sie zjezdza w dol ogolnie tu widac ze ma delikatne te linie, a nie ze maska jest prawie wypukla0o moze ostrzejsze chamfery by pomogly ALE jak na pierwszy samochod tutaj to naprawde respect swoja droga to porshe wyglada jak jakas mazda:/ Edytowane 3 Grudzień 2008 przez M4rcus
Kr3tz Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 Przydalyby sie blueprinty/ew. wieksza dokladanosc modelowania z nimi, bo w modelu brak proporcji, poza tym, felgi do wymiany, kilka lat temu moze by przeszly, teraz sa po prostu brzydkie. Ale piszesz, ze to twoj pierwszy samochod, wiec jak na pierwszy samochod to naprawde dobrze ci idzie. Wiecej bledow wylapiemy jesli pokazesz siatke, chociaz niektore juz widac po ulozeniu swiatla. Aha, no i studio calkiem calkiem, ale ja sie na tym nie znam. Pozdrawiam.
Beatou Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 jakbys skonczyl to mialbym kupca na ten model 3d bo szefo chce swoj wozik w wizualkach lol
M4rcus Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 Beatou - skoro szuka kupca i chce zaplacic to czemu sam sie na to nie zabierzesz he:P?
Lukii Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 Witam po dłużej przerwie spowodowanej awarie komputera.Dodaje nowe dwa Rendery z poprawkami i nowymi elementami. Co o nim myślicie? Z góry dziękuje za komentarze i pozdrawiam.
bartekb89 Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 siemka bardzo milutko ;) wypadl jeszcze bumpa na rejestracje i będzie git chyba że już jest ale za bardzo go nie widać:)
marc_in Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 zrob cos z AA i wieksza rozddzialke pliz :] odrazu lepiej bedzie
Pussik Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Fajne autko wybrałes. Felgi płasko wyglądają i nie są to najładniejsze z katalogu Porsche. :) Samochód wygląda jakoś oble, może brak mu detalu (wytłoczneia różne). Maska wydaje się być wypukła, a powinna być wycieciem kawałka karoserii. Wg. mnie ogólnie karoserie powinno się robić z 1 kawałka, a potem pociąć ją. Ale każdy ma swoje techniki.
Stig Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Porsche wygląda bardzo dobrze, ale te felgi nie przypadły mi do gustu, nie pasują do tego modelu, choć są wykonane dobrze
indian Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 felgi wyglądają jak narzucona tekstura, dobrze że siatkę dałeś, bo nie domyślił bym się ;p oprócz felg fajnie pozdro
Rekomendowane odpowiedzi