Napisano 10 Grudzień 200816 l Tomek, jak już pisałem - to czepiactwo to tylko formalność. Film jest naprawdę dobrze zrobiony. Jednym z narzędzi filmu jest grotska, niedopowiedzenie i swojego rodzaju przymrużenie oka (vide przykład z zoomem na linie papilarne). Zjadacze hamburgerów nie czepną się zapewne tego, co my tutaj, bo dla nich FX i błyskanie szabelką jest równie atrakcyjne, co dla obłakanej sroki wizyta u jubilera. Wiedźmin porusza się płynnie i szybko, efektownie. To wystarczy. Za to należą się całej Waszej ekipie gratulacje i wyrazy ogromnego szacunku. :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l To wystarczy. Za to należą się całej Waszej ekipie gratulacje i wyrazy ogromnego szacunku. :) Precyzyjniej- ekipie PI
Napisano 10 Grudzień 200816 l Mam na myśli wszystkich, którzy maczali w tym palce. Podejrzewam, zę spoza PI nikt się do tego nie pchał, więc... Chcesz porozmawiać o zbiorach i podzbiorach w matematyce?
Napisano 10 Grudzień 200816 l Raczej o przekazie w wypowiedzi. Nie zauważyłem w tym wątku nic z matematyki.:)
Napisano 10 Grudzień 200816 l Ok, więc precyzyjniej: gratuluję wszystkim z PI którzy maczali w tym palce. ...Jeszcze 4 posty i a nuż zasłużę na tytuł "vice SPAMMER"?
Napisano 10 Grudzień 200816 l może tak- moich postów jest 5 w tym dwa "średnio na temat" acz uważam, że potrzebnych. Dlaczego "vice"?