adek Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Autodesk zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w konkursie w którym zachęca do stworzenia swojego krajobrazu obcych "Area: Create Alien Landscape Contest". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=437
Gość bl0ndynek Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Fajny konkurs, ciekawy jestem czy można używać aplikacji w wersji trial, orientuje się ktoś może ??
Nezumi Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 dlaczego nie - to w koncu legalny uzytek. Gdyby wymagano prac na pelnych, legalnych wersjach to nagrody w postaci licencji byly by nieco bez sensu, nie? W zasadach nie widze niczego o trialach - ani zlego ani dobrego.
Tomek Kosiorek Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 (edytowane) Ha! zarejestrowałem się. Mam co robić w maksie przez jakiś czas:) EDIT: ktoś jeszcze z Forum startuje? EDIT: dlaczego nie - to w koncu legalny uzytek. Gdyby wymagano prac na pelnych, legalnych wersjach to nagrody w postaci licencji byly by nieco bez sensu, nie? W zasadach nie widze niczego o trialach - ani zlego ani dobrego. Nie wiem czy na trialu możesz pracować komercyjnie a jeśli zamierzasz wygrać w konkursie to już jest komercyjnie Edytowane 11 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek
Rekomendowane odpowiedzi