adek Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Autodesk zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w konkursie w którym zachęca do stworzenia swojego krajobrazu obcych "Area: Create Alien Landscape Contest". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=437 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bl0ndynek Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Fajny konkurs, ciekawy jestem czy można używać aplikacji w wersji trial, orientuje się ktoś może ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 dlaczego nie - to w koncu legalny uzytek. Gdyby wymagano prac na pelnych, legalnych wersjach to nagrody w postaci licencji byly by nieco bez sensu, nie? W zasadach nie widze niczego o trialach - ani zlego ani dobrego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Kosiorek Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) Ha! zarejestrowałem się. Mam co robić w maksie przez jakiś czas:) EDIT: ktoś jeszcze z Forum startuje? EDIT: dlaczego nie - to w koncu legalny uzytek. Gdyby wymagano prac na pelnych, legalnych wersjach to nagrody w postaci licencji byly by nieco bez sensu, nie? W zasadach nie widze niczego o trialach - ani zlego ani dobrego. Nie wiem czy na trialu możesz pracować komercyjnie a jeśli zamierzasz wygrać w konkursie to już jest komercyjnie Edited December 11, 2008 by Tomek Kosiorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts