Ajgor Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Witam. Czy ma moze ktos zrigowaną Larę Croft pod Maxa? Moze pod Majke lub XSI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 A idz w cholere. Myslalem, ze ktos udostepnil i bedzie mozna sobie poanimowac kraglosci i szpagaty ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Jak chcesz manipulować krągłościami to ten model chyba się nada: http://www.turbosquid.com/3d-models/3d-new-character-modeled-model/330166 Jeden z morph targets nazywa się "Huge breasts" :> Rig też wydaje się być nieziemski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Mnie jara tylko Lara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 jasny gwint... tez dałem się wkręcić... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 A ja potrzebuje, bo kumpel zakochany w Larze chce, zebym ją wmontowal w kilka jego fotek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Super wątek. Mam standartową Maxine w maxie (myślę, że nie chcieli płącić tantiemów). Bardzo fajna do ćwiczeń ale Lara jak rozumiem niedozastąpienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi